Ρόσενμποργκ: Γράφουν για επιστροφή Τροντ Σόλιντ – Δίδυμο με τον Ρόαρ Στραντ

Ο Τροντ Σόλιντ, ο οποίος εργάστηκε και στον Ολυμπιακό, είναι έτοιμος να επιστρέψει στη Ρόσενμποργκ και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, μαζί με τον παίκτη – μύθο της Νορβηγικής ομάδας, Ρόαρ Στραντ.

Ρόσενμποργκ: Γράφουν για επιστροφή Τροντ Σόλιντ – Δίδυμο με τον Ρόαρ Στραντ

Στη Νορβηγία γράφουν πως στον πάγκο της Ρόσενμποργκ, θα επιστρέψει σύντομα ο Τροντ Σόλιντ.

Ο γνώριμός μας φυσικά από την παρουσία του στη χώρα μας, αφού ήταν στον Ολυμπιακό κατακτώντας μάλιστα και το νταμπλ, είναι πολύ πιθανό 22 χρόνια μετά (!) να καθίσει στον πάγκο της Ρόσενμποργκ από όπου και έφυγε το 1998!

Αυτή τη φορά δεν θα είναι μόνος καθώς τα δημοσιεύματα στη Νορβηγία, κάνουν λόγο και για παρουσία στον πάγκο του Ρόαρ Στραντ.

Ο «μύθος» της Ρόσενμποργκ με 16 πρωταθλήματα – τα έντεκα μάλιστα ήταν σερί – και πέντε Κύπελλο Νορβηγίας θα είναι μαζί με τον Τροντ Σόλιντ στον πάγκο της Ρόσενμποργκ που από την πλευρά της δεν επιβεβαιώνει τα παραπάνω.

Η περιπλάνηση του Τροντ Σόλιντ

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, φυσικά έχει δουλέψει με τον Στραντ στη Ρόσενμποργκ πριν από 22 χρόνια και τώρα δεν αποκλείεται να είναι μαζί, αυτή τη φορά στην τεχνική ηγεσία της Νορβηγικής ομάδας.

«Δεν είμαι εγώ αυτός που αποφασίζει. Εάν η Ρόσενμποργκ συνεργαστεί τώρα μαζί μου, θα δει μια διαφορετική έκδοση δική μου. Καμία σχέση με εκείνη του 1998. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει» δήλωσε ο Τροντ Σόλιντ.

Ο Στραντ από την πλευρά του σημείωσε πως δεν τον έχει ενοχλήσει κανένας από τη Ρόσενμποργκ και δεν γνωρίζει τίποτα!