Μίλαν: «Ο Ντοναρούμα δεν πωλείται»

Η Μίλαν ξεκαθάρισε ότι ο Ντοναρούμα δεν πωλείται, την ώρα που θα του προτείνει νέο συμβόλαιο

Μίλαν: «Ο Ντοναρούμα δεν πωλείται»

Ο Ιταλός τερματοφύλακας αγωνίζεται ως βασικός από τα 16 του χρόνια, καθώς έχει εξαιρετική σωματοδομή και είναι από τους βασικούς πυλώνες τους Μίλαν. Νέο συμβόλαιο θα του προσφέρουν οι «ροσονέρι» με τις απολαβές του 21χρονου να φτάνουν τα 6 εκατ. ευρώ, βάζοντας φρένο στις ορέξεις της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Παρί Σεν Ζερμέν επιμένει για την απόκτηση του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, αλλά η Μίλαν δεν φέρεται διατεθειμένη να τον παραχωρήσει. Ο γαλλικός σύλλογος βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τερματοφύλακα και έχει στο «στόχαστρο» ξανά τον Ιταλό διεθνή, καθώς ο αθλητικός διευθυντής της πρωταθλήτριας Γαλλίας, Λεονάρντο, τον γνωρίζει καλά από τη κοινή θητεία τους στη Μίλαν.
Σύμφωνα, όμως, με ιταλικά ΜΜΕ η ομάδα του Μιλάνου δεν δέχεται την παραχώρηση του διεθνή γκολκίπερ, στον οποίο προτείνει νέο συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές έξι εκατ. ευρώ.

Το συγκεκριμένο θέμα απασχολεί εδώ και πολύ καιρό τη Μίλαν, με τη διοίκηση να θέλει να το κλείσει, προτού ο Ντοναρούμα μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, καθώς το τωρινό συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021.

Ο τεχνικός διευθυντής των «ροσονέρι», Πάολο Μαλντίνι, πήρε θέση στην υπόθεση και τόνισε πως ο Ντοναρούμα δεν πρέπει να φύγει από το Μιλάνο: «Ο Ντοναρούμα είναι σύμβολο και ένας παίκτης που άρχισε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής, κατά τη γνώμη μου είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο και πρέπει να μείνει στην ομάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά για τον 21χρονο τερματοφύλακα ο παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός της Μίλαν και της εθνικής Ιταλίας.