Μπαρτσελόνα: Ανέβηκαν οι τόνοι στα αποδυτήρια των «μπλαουγκράνα»

Το...στραβοπάτημα της Μπαρτσελόνα με τη Θέλτα (2-2) έφερε παράπονα στα αποδυτήρια των Καταλανών με τον τεχνικό Κίκε Σετιέν και τους ποδοσφαιριστές να τα λένε σε...έντονο ύφος. 

Μπαρτσελόνα: Ανέβηκαν οι τόνοι στα αποδυτήρια των «μπλαουγκράνα»

Η ισοπαλία (2-2) με τη Θέλτα, ήρθε να επιβεβαιώσει πως η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε κακό…φεγγάρι. Το εν λόγω αποτέλεσμα έφερε σε μπελάδες τους «μπλαουγκράνα» αναφορικά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Κίκε Σετιέν δεν φαίνεται να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη των παικτών των με τον Λουίς Σουάρες να πετάει τα καρφιά του προς τον 61άχρονο προπονητή. Παράλληλα, όπως, υποστηρίζει η «Marca» οι τόνοι μεταξύ παικτών και προπονητή ανέβηκαν στα αποδυτήρια μετά την λήξη του παιχνιδιού με την Θέλτα, με πολλούς ποδοσφαιριστές να αμφισβητούν τις επιλογές του προπονητή τους.

Σύμφωνα λοιπόν με το ίδιο ρεπορτάζ, αρκετά μέλη εξέφρασαν τα παράπονα του για τις αλλαγές που έκανε ο Σετιέν αλλά και δυσαρέσκεια για τον τρόπο με τον οποίο ο κόουτς της Μπάρτσα προσέγγισε την αναμέτρηση.

Πάντως ο Ζεράρ Πικέ μετά το παιχνίδι με την Θέλτα έστειλε το δικό του μήνυμα ανασύνταξης τονίζοντας η υπόθεση τίτλος δεν έχει τελειώσει ακόμα θέλοντας να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του ενόψει της δύσκολης συνέχειας.