Παρελθόν ο Αμπελάρδο από την Εσπανιόλ!

Παραμονή του αγώνα της με την Ρεάλ Μαδρίτης, η ουραγός της Primera Division, Εσπανιόλ απέλυσε τον προπονητή της, Αμπελάρδο, παρότι δύο μέρες πριν του πρότεινε ανανέωση!

Παρελθόν ο Αμπελάρδο από την Εσπανιόλ!

Ασύλληπτες καταστάσεις συμβαίνουν στην Εσπανιόλ.

Η ουραγός της Primera Division (σ. στο -8 από την σωτηρία 7 αγωνιστικές πριν το τέλος), παραμονή του αγώνα της με την Ρεάλ Μαδρίτης, απέλυσε τον προπονητή Αμπελάρδο Φερνάντες, και θα παραταχθεί με υπηρεσιακό τεχνικό, τον (μέχρι πρότινος τεχνικό διευθυντή) Ρουφέτε.

Όλα αυτά ενώ την Πέμπτη στον, 50χρονο, παλαίμαχο αμυντικό της Μπαρτελόνα, είχε προταθεί ανανέωση της συνεργασίας!

Φαίνεται πως η ήττα από την Ρεάλ Μπέτις, την ίδια μέρα, σε συνδυασμό με εκείνη από την Λεβάντε, που είχε προηγηθεί, άλλαξαν τα μυαλά των ιθυνόντων των «παπαγάλων»..

Ωστόσο οι οπαδοί τα έχουν βάλει με τους παίκτες αναγράφοντας απειλητικά μηνύματα, εναντίον τους, πέριξ του προπονητηρίου και του γηπέδου

Ο Αμπελάρδο ανέλαβε την Εσπανιόλ στα τέλη Δεκεμβρίου και έκανε ντεμπούτο, τον Ιανουάριο εναντίον της Μπαρτσελόνα. Από τότε, σε 13 αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος συγκέντρωσε 14 βαθμούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρουφέτε θα είναι ο τέταρτος προπονητής ,των Καταλανών, αυτή τη σεζόν, αφού πριν από τον Αμπελάρδο είχαν προηγηθεί, οι Νταβίντ Γκαγιέγκο και Ματσίν.

Στα αξιοσημείωτα πως η Εσπανιόλ την τελευταία φορά που άλλαξε τέσσερις προπονητές σε μια σεζόν (1988-89) υποβιβάστηκε...