Το Λίβερπουλ γιορτάζει - Το γλέντι των οπαδών, τα δάκρυα του Κλοπ (vids)

Χιλιάδες φίλοι της αρμάδας του Γιούργκεν Κλoπ έστησαν το δικό τους γλέντι για τους «κόκκινους» στο Λίβερπουλ.

Το Λίβερπουλ γιορτάζει - Το γλέντι των οπαδών, τα δάκρυα του Κλοπ (vids)

Τη νύχτα μέρα έκαναν οι φίλοι της Λίβερπουλ μετά τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τριάντα χρόνια προσμονής ήταν πολλά κι έτσι δεν μπορούσε κανείς να τους εμποδίσει να βγουν στους δρόμους να πανηγυρίσουν.

Ακόμα κι ο κορονοϊός δεν ήταν αρκετός. Χιλιάδες φίλοι της αρμάδας του Γιούργκεν Κλόπ έστησαν το δικό τους γλέντι για τους «κόκκινους».

Χιλιάδες κόσμος βρέθηκε στο Ανφιλντ και πανηγύρισαν την επιστροφή στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου και τραγούδησαν τον διάσημο ύμνο του συλλόγου «You Never Walk Alone».
Εκτός από το γήπεδο όλα τα κεντρικά σημεία της πόλης γέμισαν κόσμο με την πόλη να φωταγωγείται!

Οι παίκτες του Λίβερπουλ παρακολούθησαν όλοι μαζί τον αγώνα της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Σίτι σε ένα ξενοδοχείο και γιόρτασαν την κατάκτηση του πολυπόθητου τίτλου.

Premier League: Η Τσέλσι 2-1 τη Mάντσεστερ Σίτι - Yes! Η Λίβερπουλ είναι πρωταθλήτρια (highlights)

Τα δάκρυα του Κλοπ

Με δάκρυα στα μάτια ο πρωτομάστορας της Λίβερπουλ έκανε τις πρώτες δηλώσεις του ως πρωταθλητής. Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έκρυψε τη συγκίνησή του και ταυτόχρονα έδειξε το μεγαλείο του. Σ' αυτές τις στιγμές χαράς, ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε στις παλιές δόξες των «κόκκινων»!

«Είναι εκπληκτικό να κατακτάς το πρωτάθλημα με αυτό τον σύλλογο. Είναι για σένα Κένι (σ.σ. Νταγκλίς) που ήσουν δίπλα στα παιδιά και για τον Στίβι (σ.σ.Τζέραρντ) που ξέρω ότι προσπάθησε να τα καταφέρει στην εποχή του και πανηγυρίζει που το πετύχαμε εμείς τώρα» τόνισε αρχικά ο Κλοπ και πρόσθεσε:

«Νιώθω ανακούφιση μετά τους τρεις μήνες διακοπής, δεν ξέραμε πώς θα επιστρέψουμε. Απόψε είναι για όλο τον κόσμο, μείνετε σπίτι να πανηγυρίσετε, όλοι μαζί θα το πανηγυρίσουμε. Είμαι περήφανος για όλο το τιμ μου. Ηταν ένα τρομερό ταξίδι από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα. Είδαμε όλοι μαζί το παιχνίδι με τους παίκτες, θα το απολαύσουμε σήμερα, είναι περισσότερο απ’ ότι θα μπορούσα να ονειρευτώ» είπε μεταξύ άλλων ο Κλοπ.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ