Άρσεναλ: Κράτησε Νταβίντ Λουίζ, Σοάρες και Μαρί!

Η Άρσεναλ γνωστοποίησε την παραμονή των Νταβίντ Λουίζ, Σοάρες και Μαρί. Ο δεύτερος είχε προταθεί και στον Ολυμπιακό!

Άρσεναλ: Κράτησε Νταβίντ Λουίζ, Σοάρες και Μαρί!

Η Άρσεναλ γνωστοποίησε την παραμονή των Νταβίντ Λουίζ, Σοάρες και Μαρί. Ο δεύτερος είχε προταθεί και στον Ολυμπιακό!

Η διοίκηση της Άρσεναλ έκανε γνωστό πως υπάρχει συμφωνία με τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, Νταβίντ Λουίζ για ένα ακόμη έτος. Ο 33χρονος Βραζιλιάνος είχε μετακομίσει από την Τσέλσι στην Άρσεναλ για το ποσό των 8.700.000 ευρώ!

Από εκεί και πέρα, οι Σέντρικ Σοάρες και Πάμπλο Μαρί, που αποκτήθηκαν με τη μορφή δανεισμού, θα παραμείνουν στην ομάδα, υπογράφοντας συμβόλαιο.

Ο Πορτογάλος ακραίος μπακ χαφ ανήκε στη Σαουθάμπτον και πρόσφατα είχε προταθεί και στον Ολυμπιακό αλλά θα παραμείνει στο Λονδίνο και την ομάδα της Άρσεναλ.

Ο Μαρί είχε αποκτηθεί από την Φλαμένγκο και συμφώνησε κι αυτός με τη σειρά του να παραμείνει. Ο Πορτογάλος μπακ έχει αγωνιστεί σε 19 παιχνίδια φέτος, ενώ ο Ισπανός αμυντικός έχει συμμετάσχει σε επτά αναμετρήσεις.

Ολυμπιακός: Προτάθηκε ο Σέντρικ Σοάρες

Παράλληλα, ο Ντάνι Θεμπάγιος θα παραμείνει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, αφού ο δανεισμός του από τη Ρεάλ Μαδρίτης επεκτάθηκε μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν και δεν θα επιστρέψει στο τέλος του μήνα.

Ο τεχνικός διευθυντής της Άρσεναλ, Έντου, ανέφερε:

«Είμαι χαρούμενος που θα έχουμε αυτούς τους παίκτες στην ομάδα μας για το μέλλον. Είναι μέρος ενός μακροπρόθεσμου τεχνικού πλάνου που σχεδιάσαμε εγώ και ο Μικέλ Αρτέτα.

Φέρνουν στη σωστή ισορροπία στην ομάδα μας. Ο Νταβίντ είναι σημαντικός για εμάς. Έχει αγωνιστεί στους περισσότερους αγώνες. Οι πάσες του, η επικοινωνία του με την ομάδα εντός και εκτός γηπέδου, βοηθούν τους πάντες».