Ρωσία: Δωρεάν μετακίνηση με ταξί για όλη τη ζωή στον MVP τερματοφύλακα που δέχθηκε δέκα γκολ! (vid)

Η ζωή του Ντένις Ποπόφ του 17χρονου τερματοφύλακα της Ροστόφ που δέχθηκε 10 γκολ αλλά αναδείχθηκε MVP στον αγώνα με τη Σότσι έχει αλλάξει ριζικά από κείνη τη μέρα. 

Ρωσία: Δωρεάν μετακίνηση με ταξί για όλη τη ζωή στον MVP τερματοφύλακα που δέχθηκε δέκα γκολ! (vid)

Ο 17χρονος τερματοφύλακας Ντένις Ποπόφ της Ροστόφ αναδείχθηκε MVP στον αγώνα της ρωσικής Premier κόντρα στη Σότσι, παρ' ότι η ομάδα του ηττήθηκε με 10-1.

Κλήθηκε ξαφνικά να υπερασπιστεί την εστία της Ροστόφ, καθώς οι επαγγελματίες παίκτες του συλλόγου μπήκαν σε καραντίνα λόγω του κορονοϊού.

Αυτό ήταν. Η ζωή του άλλαξε μετά από εκείνη τη μέρα, καθώς έγινε το κεντρικό πρόσωπο της αθλητικής επικαιρότητας στη Ρωσία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο αριθμός των ακόλουθών του στο instagram αυξήθηκε 115 φορές και μέσα σε δυο μέρες ξεπέρασε τις 40,4 χιλιάδες.

Ρωσία: MVP ο τερματοφύλακας που «έφαγε» δέκα γκολ! (vid)

Στο Instagram, κάτω από την τελευταία ανάρτηση του, τα σχόλια είναι πάνω από δύο χιλιάδες, το δε βίντεο με τις αποκρούσεις του πλησιάζει τα 4 εκατομμύρια προβολές.

Στην ιστοσελίδα Trasfermarkt, ήταν ο τρίτος παίκτης με την μεγαλύτερη παρακολούθηση το Σάββατο. Την περασμένη εβδομάδα, το προφίλ του Ντένις στο transfermarkt.ru επισκέφθηκαν 8.000 άτομα όταν του Τίμο Βέρνερ που μεταγράφηκε στην Τσέλσι μόνο 3.000.

Ο Ποπόφ φιλοξενήθηκε σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές όπου μίλησε για πολλά και διάφορα (μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι είδωλό του είναι ο Νταβίντ Ντε Χέα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

Κατά τη διάρκεια των εμφανίσεών του στην τηλεόραση δέχθηκε διάφορες προσφορές. Μια εταιρία ταξί στη Ροστόφ πρόσφερε στον Ποπόφ δωρεάν μετακίνηση για όλη του τη ζωή!