Νέα διάκριση για τον Τσούμιτς στη Σερβία

Ο Νίκολα Τσούμιτς αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης της 30ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος στη Σερβία και την Τετάρτη πιάνει δουλειά στον Ρέντη.

Νέα διάκριση για τον Τσούμιτς στη Σερβία

Έκανε πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Ραντνίσκι Νις και ετοιμάζεται πλέον να κερδίσει μία θέση και στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Νίκολα Τσούμιτς, για τον οποίο οι συμπατριώτες του δεν μπορούν να το χωνέψουν ότι τον έχασαν. Είναι ένα ακόμα ταλέντο που αφήνει τη Σερβία για να γίνει μόνιμος κάτοικος Πειραιά.

Ο νεαρός εξτρέμ στο τελευταίο του παιχνίδι με τη Ραντνίσκι Νις σκόραρε μία φορά και είχε δύο ασίστ. Στην πατρίδα του συνεχίζονται οι αναφορές για τον νεαρό ποδοσφαιριστή και πως ήταν λάθος που φεύγει από τη χώρα. Όπως και να 'χει, ο Τσούμιτς την Τετάρτη θα είναι στην Ελλάδα και θα ξεκινήσει προπονήσεις με τον Ολυμπιακό.

Μέχρι τότε συνεχίζει να απασχολεί τους συμπατριώτες του με τα επιτεύγματά του. Ο νεαρός Σέρβος αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης της 30ής αγωνιστικής στο σερβικό πρωτάθλημα, κάτι που ανακοινώθηκε από τη σερβική λίγκα. Τελείωσε τη σεζόν με 12 γκολ και 5 ασίστ στο ενεργητικό του.

Τώρα ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του, που δεν είναι άλλη από το να πάρει μία θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Σε πρώτη φάση ο παίκτης αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα του Πειραιά κι έχοντας μεγάλο στόχο να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς. Πάντως ο Πορτογάλος προπονητής έχει ήδη σχηματίσει εξαιρετική άποψη για τον Σέρβο και περιμένει πώς και πώς να τον δει από κοντά στις προπονήσεις.