Νούνο: «Ανεβάσαμε ταχύτητα στο β΄ ημίχρονο»

Τι δήλωσε ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο για τη νίκη της Γουλβς 2-0 επί της Γουεστ Χαμ στην επανέναρξη της Premier League

Νούνο: «Ανεβάσαμε ταχύτητα στο β΄ ημίχρονο»

Η Γουλβς επικράτησε εκτός έδρας της Γουέστ Χαμ με σκορ 2-0 με τον Τραορέ να περνάει στο παιχνίδι ως αλλαγή και να αλλάζει όλη του τη ροή.

Οι «λύκοι» είναι αήττητοι στο Λονδίνο στις 10 τελευταίες επισκέψεις τους (5 νίκες-5 ισοπαλίες). Μόνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει να επιδείξει καλύτερη επίδοση (13 ματς αήττητη και μάλιστα δυο φορές -2003, 2013!

Γουέστ Χαμ-Γουλβς 0-2: Ο Τραορέ έκανε τη διαφορά

O τεχνικός της Γουλβς, Νούνο Εσπίριτο Σάντο ο οποίος σύντομα θα ξεκινήσει συζητήσεις με τη διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του, δήλωσε στo skysports μετά το τέλος του αγώνα: Παίξαμε καλά, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλά οργανωμένοι, ελέγχαμε το ματς. Δεν δημιουργήσαμε πολλές τελικές. Στο δεύτερο ημίχρονο βάλαμε ταχύτητά στο παιχνίδι μας και τελειώσαμε καλά το ματς».

Για την αλλαγή του Τραορέ είπε: «Οι αλλαγές παίζουν σημαντικό ρόλο σε αυτή την κατάσταση (μετά κορονοϊό). Ο παίκτης που θα μπει μπορεί να αλλάξει τη ροή του αγώνα».

Για το πρώτο γκολ: «Ήταν ωραίο σε δημιουργία κι εκτέλεση».

Για την απουσία οπαδών: «Δεν ήταν ωραίο θέαμα. Τουλάχιστον ελπίζω να ικανοποιήσαμε τους τηλεθεατές με την απόδοσή μας. Δεν μπορεί να συνηθίσουν οι παίκτες αυτές τις συνθήκες. Ποτέ δεν θα μπορέσουν...»

Aπό την πλευρά του ο προπονητής της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Μόγιες δήλωσε: «Υπήρχαν πολλά πράγματα στο παιχνίδι όπου ήμασταν ΟΚ και πράγματα που δεν ήμασταν. Το παιχνίδι άλλαξε όταν μπήκε ο Τραορέ. Περιμέναμε ότι θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα. Δεν αμυνθήκαμε καλά στις σέντρες του»