Γουέστ Χαμ - Γουλβς 0-2: Ο Τραορέ έκανε τη διαφορά (highlights)

Η Γουλβς επικράτησε εκτός έδρας της Γουέστ Χαμ με σκορ 2-0, με τον Τραορέ να περνάει στο παιχνίδι ως αλλαγή και να αλλάζει όλη του τη ροή.

Γουέστ Χαμ - Γουλβς 0-2: Ο Τραορέ έκανε τη διαφορά (highlights)

Το πρώτο της παιχνίδι μετά τη διακοπή που προκάλεσε η πανδημία έπαιξε η Γουλβς, αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των «16» του Europa League. Οι «λύκοι» αντιμετώπισαν εκτός έδρας τη Γουέστ Χαμ και επικράτησαν με σκορ 2-0, πιάνοντας στην 5η θέση με 46 βαθμούς τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού έδειξε επηρεασμένη από τη μεγάλη αγωνιστική απραξία. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε καλό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματά τους, κάτι που είναι λογικό να συμβαίνει αυτή την εποχή. Η Γουέστ Χαμ ήταν η ομάδα που «καιγόταν» πολύ για τη νίκη σε αυτό το ματς, διότι ήθελε όσο τίποτε άλλο βαθμούς για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Γουλβς ωστόσο βρήκε τον τρόπο να αλλάξει τη ροή του αγώνα και αυτός ακούει στο όνομα Τραορέ. Πέρασε στο παιχνίδι στο 64' και από τότε έφερε τα πάνω κάτω. Έδωσε πνοή στην ομάδα του και δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στη Γουέστ Χαμ. Στο 73' πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έβγαλε συστημένη σέντρα από δεξιά για το κεφάλι του Χιμένες, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 0-1.

Ο Χιμένες έφτασε τα 14 γκολ και είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Γουλβς στην Premier League. Ο Τραορέ έκανε ό,τι ήθελε τη Γουέστ Χαμ και στο 84' έστρωσε την μπάλα δεξιά στον Ντόχερτι. Αυτός έβγαλε τη σέντρα και ο Νέτο με ένα εντυπωσιακό μονοκόμματο αριστερό σουτ σκόραρε για το 0-2. Κάπως έτσι η Γουλβς πέρασε νικηφόρα από το Λονδίνο και παραμένει αήττητη στην πρωτεύουσα για δέκα ματς.

Η σύνθεση της Γουλβς: Πατρίτσιο, Μπόλι, Κόαντι, Σάις, Ντόχερτι, Ντεντόνκερ (64' Τραορέ), Νέβες, Μουτίνιο, Τζόνι, Χιμένες (90'+2' Ουάιτ), Ζότα (64' Νέτο).