Έχει κάνει διάνα ο Ολυμπιακός με Τσούμιτς

Ο Νίκολα Τσούμιτς είναι ασταμάτητος στη Σερβία, αφού σκόραρε ξανά με τη φανέλα της Ραντνίσκι Νις και έφτασε τα 12 γκολ στο πρωτάθλημα και 16 συνολικά.

Έχει κάνει διάνα ο Ολυμπιακός με Τσούμιτς

Φλέβα χρυσού φαίνεται πως έχει πετύχει ο Ολυμπιακός με τον Νίκολα Τσούμιτς. Ο νεαρός Σέρβος που ανήκει στους Πειραιώτες και αγωνίζεται δανεικός στη Ραντνίσκι Νις δεν σταματάει να σκοράρει και να οδηγεί την ομάδα του σε επιτυχίες.

Η Ραντνίσκι Νις φιλοξένησε τη Μπάτσκα για το πρωτάθλημα Σερβίας και επικράτησε με σκορ 3-1. Πρωταγωνιστής γι' ακόμα μία φορά ο εξτρέμ που ανήκει στον Ολυμπιακό.

Μόλις στο 14' ο Νίκολα Τσούμιτς άνοιξε το σκορ για τη Ραντνίσκι που τελικά επικράτησε με σκορ 3-1. Με αυτό το γκολ ο Τσούμιτς έφτασε τα 12 στο πρωτάθλημα της Σερβίας και 16 σε όλες τις διοργανώσεις.

Στη Σερβία συνεχίζουν να παραμιλούν για τον νεαρό εξτρέμ, ο οποίος κάνει πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Ραντνίσκι. Την ίδια ώρα στον Ρέντη τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση βλέποντας τον ποδοσφαιριστή που ανήκει στον Ολυμπιακό να βγάζει μάτια.

Ο Τσούμιτς είναι δεδομένο ότι θα ενσωματωθεί με την ομάδα του Πειραιά στην πιθανή προετοιμασία που θα κάνει τον Αύγουστο. Ο 21χρονος ακραίος επιθετικός αναμένεται στον Ρέντη και να δοκιμαστεί από τον Πέδρο Μαρτίνς αν και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν δεδομένο πως θα μείνει στο ρόστερ.