La Liga: Νίκη για Βιγιαρεάλ, πήρε το βαθμό η Λεγανές (βαθμολογία, highlights)

Η Βιγιαρεάλ νίκησε με 1-0 τη Γρανάδα, ενώ η Λεγανές έσωσε το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στη Μαγιόρκα. Το πλήρες πρόγραμμα, τα highlights και η βαθμολογία στη La Liga.

La Liga: Νίκη για Βιγιαρεάλ, πήρε το βαθμό η Λεγανές (βαθμολογία, highlights)

Με μία νίκη και με μία ισοπαλία άνοιξε η αυλαία της 30ης αγωνιστικής της La Liga. Η Βιγιαρεάλ κατάφερε να πάρει το διπλό στην έδρα της Γρανάδα με 1-0, την ίδια ώρα που η Λεγανές έμεινε στο 1-1 με τη Μαγιόρκα.

Τα «κίτρινα υποβρύχια» είχαν την υπεροχή στο ματς και μόλις συμπληρώθηκε το πρώτο δεκάλεπτο της συνάντησης κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα χάρη σε γκολ του Μορένο. Η συνέχεια του παιχνιδιού δεν επιφύλασσε κάποια έκπληξη με το 1-0 να μένει έως το τέλος.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας την ευκαιρία να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος έχασε η Μαγιόρκα. Παρά το γεγονός πως προηγήθηκε στην έδρα της με τον Σεβίγια στο 9', είδε τη Λεγανές τρία λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90' να ισοφαρίζει με τον Ροντρίγκεθ.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε χαρούμενους τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας ωστόσο έχουν μαθηματικές ελπίδες για να παραμείνουν στην πρώτη κατηγορία.

Το προφίλ της 30ης αγωνιστικής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/6

Γρανάδα - Βιγιαρεάλ 0-1 (11' Μορένο)

Μαγιόρκα - Λεγανές 1-1 (9' Σεβίγια - 87' Ροντρίγκεθ)

Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα 0-0

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/6

15.00: Εσπανιόλ - Λεβάντε

18.00: Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ρεάλ Μπέτις

20.30: Χετάφε - Έιμπαρ

23.00: Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Βαγιαδολίδ

ΚΥΡΙΑΚΗ 21/6

15.00: Θέλτα - Αλαβές

20.30: Βαλένθια - Οσασούνα

23.00: Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ρεάλ Μαδρίτης

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ