Επίσημο: Μέχρι το 2022 στη Νάπολι ο Μέρτενς!

Στη δύναμη της Νάπολι μέχρι το 2022 θα παραμείνει ο Ντρις Μέρτενς, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις και επέκτεινε το συμβόλαιό του για άλλα δύο χρόνια στο ιταλικό κλαμπ.

Επίσημο: Μέχρι το 2022 στη Νάπολι ο Μέρτενς!

Με τη φανέλα της Νάπολι θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Ντρις Μέρτενς, όπως ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την Τετάρτη (17/6) το ιταλικό κλαμπ.

Παρά τις «σειρήνες» από αρκετές ακόμη ευρωπαϊκές ομάδες όπως η Ίντερ και η Τσέλσι, ο Βέλγος επιθετικός επέλεξε Νάπολι, δίνοντας τα χέρια με τον πρόεδρο του συλλόγου Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις και επεκτείνοντας το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

«Ένας από εμάς», αναφέρει η σχετική ανάρτηση του κλαμπ στο Twitter, ενώ στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα των «παρτενοπέι» ο Ντε Λαουρέντις εξέφρασε την ικανοποίησή του γι' αυτή την εξέλιξη.

Ο Μέρτενς έχει πλέον «ριζώσει» στη Νάπολι, καθώς διανύει ήδη την έβδομη σερί σεζόν με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας και θα συνεχίζει να αγωνίζεται στο πλευρό των Κώστα Μανωλά και Ορέστη Καρνέζη, που επίσης ανήκουν στο κλαμπ του ιταλικού Νότου.