H Σίτι 3-0 την Άρσεναλ με τις «ευλογίες» του... Νταβίντ Λουίζ! (highlights - βαθμολογία)

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 3-0 της Άρσεναλ, στο εξ αναβολής παιχνίδι για την Premier League. Μοιραίος για τους "κανονιέρηδες" ο Νταβίντ Λουίζ, που έκανε δώρο στους "πολίτες" δύο γκολ και μια αποβολή! Τα αποτελέσματα, τα highlights και η βαθμολογία στην Premier League.

H Σίτι 3-0 την Άρσεναλ με τις «ευλογίες» του... Νταβίντ Λουίζ! (highlights - βαθμολογία)

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ο Στέρλινγκ επωφελήθηκε λάθους του Νταβίντ Λουίζ και έκανε το 1-0! Στο 50' ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Άρσεναλ έκανε πέναλτι στον Μαχρέζ και αποβλήθηκε! Ο Ντε Μπράινε ευστόχησε από τα έντεκα βήματα και σημείωσε το 2-0.

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Αγκουέρο αρχικά σημάδεψε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Φόντεν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Νωρίτερα, δίχως νικητή και γκολ έληξε το πρώτο ματς της Premier League εν μέσω κορονοϊού μεταξύ Άστον Βίλα και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, στο «Βίλα Παρκ», του Μπέρμιγχαμ.

Αποτέλεσμα που αφήνει ανικανοποιήτους αμφότερους, αφού οι μεν γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να βγουν από την επικίνδυνη ζώνη (σ. στον πόντο από την σωτηρία), ενώ οι «λεπίδες» παρότι είναι στις ευρωπαϊκές θέσεις (6ες) δεν μπόρεσαν να περάσουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανεβαίνοντας στην 5η θέση.

Και σ' αυτό συνέβαλε κατά πολύ ότι δεν λειτούργησε η τεχνολογία γραμμής με την μπάλα να έχει περάσει την γραμμή αλλά να μην μετρά γκολ!

Στο 42ο λεπτό. Η Σέφιλντ είχε κερδίσει ένα φάουλ, του οποίου η εκτέλεση κατέληξε στα χέρια του γκολκίπερ των γηπεδούχων Νίλαντ. Συμπαίκτης του τον έσπρωξε με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας της Βίλα να περάσει με την μπάλα μέσα στην εστία του. Ωστόσο, το ρολόι του διαιτητή Μάικλ Όλιβερ δεν χτύπησε ποτέ και το τέρμα δεν μέτρησε προς γενική κατάπληξη!

Έτσι ήρθε ο πρώτος πόντος για τους «Βίλανς» μετά από 4 ματς, ενώ οι αντίπαλοι τους είναι αήττητοι 5 αγώνες (3ν. - 2 ισοπ.)

Πριν την έναρξη του ματς - παρθενικού που διεξάγεται στην κορυφαία κατγηρία της Αγγλίας Ιούνιο, από το 1947! - οι παίκτες των δύο ομάδων απέτισαν φόρο τιμής στον αδικοχαμένο αφροαμερικανό Τζορτζ Φλόιντ γονατίζοντας στο κέντρο του γηπέδου.

Τα εξ αναβολής ματς της 28ης αγωνιστικής:

ΤΕΤΑΡΤΗ 17/6

Άστον Βίλα - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 0-0

Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ 3-0
(45'+2 Στέρλινγκ, 51' πεν. ντε Μπράινε, 90'+1 Φόντεν)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ