Κομάν: Στα 24 του χρόνια έχει 9 πρωταθλήματα με 3 ομάδες από διαφορετικές χώρες!

Ο Κομάν μπορεί να είναι 24 ετών, αλλά έχει καταφέρει να κατακτήσει εννέα πρωταθλήματα με τρεις διαφορετικές ομάδες από τρία διαφορετικά πρωταθλήματα

Κομάν: Στα 24 του χρόνια έχει 9 πρωταθλήματα με 3 ομάδες από διαφορετικές χώρες!

Ο Κομάν είναι μόλις 24 ετών και μπορεί να έχει ταλαιπωρηθεί από αρκετούς τραυματισμούς αλλά κατέχει ένα εξαιρετικό ρεκόρ, καθώς έχει κατακτήσει ήδη 9 πρωταθλήματα μα 3 διαφορετικές ομάδες

Φαίνεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό: ο Κίνγκλσεϊ Κομάν στα 24 του χρόνια είναι ήδη εννέα (!) φορές πρωταθλητής.

Γεννημένος στις 13 Ιουνίου 1996, ο Γάλλος άσος, κατέκτησε εννέα πρωταθλήματα, με τρεις διαφορετικές ομάδες σε τρεις διαφορετικές χώρες!

Ο Γάλλος διεθνής μέσος, σίγουρα μοναδική περίπτωση στον κόσμο, πανηγύρισε χθες την εξασφάλιση του τίτλου με την Μπάγερν, η οποία νίκησε (1-0) την Βέρντερ στη Βρέμη. Για εκείνον ήταν ο πέμπτος τίτλος με τους Βαυαρούς.

Σε αυτά προστίθενται τα πρωταθλήματα που κέρδισε με την Παρί ΣΖ: έπαιξε τρία λεπτά τη σεζόν 2012-13, όταν ο Κάρλο Αντσελότι του επέτρεψε να κάνει το ντεμπούτο του στη Ligue 1 σε ένα παιχνίδι της Σοσό, όπου οι Παριζιάνοι ηττήθηκαν. Την επόμενη σεζόν, με τον Λοράν Μπλαν στον πάγκο, είχε δύο εμφανίσεις και συνολικά 36 λεπτά.

Στη συνέχεια, ήλθε η μεταγραφή στη Γιουβέντους, την σεζόν 2014-15. Με 14 συμμετοχές και προπονητή τον Μασιμιλιάνο Αλέγρι στην Serie A, πανηγύρισε τον τίτλο. Είχε επίσης χρόνο να αγωνιστεί την επόμενη σεζόν: 64 λεπτά εναντίον της Ουντινέζε πριν πάει στη Μπάγερν στα τέλη Αυγούστου, όμως για στατιστικούς λόγους, αυτός ο χρόνος συμμετοχής ήταν αρκετός για να θεωρηθεί πρωταθλητής της Ιταλίας.