«Κλείνει» τον 18χρονο Κουαζί η Μπάγερν Μονάχου

Ο Τανγκί Κουαζί μένει ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν και όλα δείχνουν πως θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου

«Κλείνει» τον 18χρονο Κουαζί η Μπάγερν Μονάχου

Οι άνθρωποι της Μπάγερν Μονάχου ετοιμάζονται για μία μεταγραφή με το βλέμμα στο μέλλον. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Bild, οι Βαυαροί τα έχουν βρει σε όλα με τον 18χρονος κεντρικό αμυντικό Τανγκί Κουαζί και αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του το επόμενο διάστημα.

Να σημειώσουμε κάπου εδώ πως η ομάδα του Μονάχου, κέρδισε την…κούρσα καθώς μαζί με εκείνη παρακολουθούσαν και άλλα μεγάλα κλαμπ τον Γάλλο, όπως η Ντόρτμουντ, η Άρσεναλ, η Ρεν, η Λειψία και η Μίλαν. Ο Κουαζί πρόκειται να βάλει την υπογραφή του σε συμφωνία πέντε ετών.

Ο 18χρονος μένει ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία δεν κατάφερε να επεκτείνει το συμβόλαιό του. Μάλιστα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Φαμπρίσιο Ρομάνο, οι άνθρωποι της γαλλικής ομάδας είναι έξαλλοι.

Ο Κουαζί τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε με τη φανέλα των πρωτευουσιάνων 13 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σημείωσε τρία γκολ και άλλη μία ασίστ.