Πριμ 18 εκ. ευρώ στη Λάτσιο για το πρωτάθλημα

Ο πρόεδρος της Λάτσιο, Καλούντιο Λοτίτο, έταξε πριμ 18 εκατομμυρίων ευρώ σε περίπτωση που οι παίκτες του καταφέρουν και πάρουν το εφετινό πρωτάθλημα στην Ιταλία.

Πριμ 18 εκ. ευρώ στη Λάτσιο για το πρωτάθλημα

Σημαντικό πριμ υποσχέθηκε ο πρόεδρος της Λάτσιο, Καλούντιο Λοτίτο, σε περίπτωση που οι παίκτες του καταφέρουν τελικά την εφετινή αγωνιστική περίοδο να πάρουν τα «σκήπτρα» από την Γιουβέντους και να στεφθούν πρωταθλητές στη Σέριε Α.

Όπως ανέφερε σε δημοσίευμά της η «Corriere dello Sport», ο ισχυρός άντρας των «λατσιάλι» έταξε σε παίκτες και προπονητικό τιμ το ποσό των 18 εκατομμυρίων ευρώ, με την ελπίδα να δει τον σύλλογο της Ρώμης να φτάνει στο τέλος της σεζόν στο τρίτο πρωτάθλημα της ιστορίας του και πρώτο από την περίοδο 1999-2000.

Κάθε ποδοσφαιριστής και μέλος τεχνικού επιτελείου θα λάβει 400.000 ευρώ, με το συνολικό ποσό να φτάνει τα 18 εκατομμύρια, ενώ υπενθυμίζεται πως η Λάτσιο απέχει μόλις έναν πόντο από την πρωτοπόρο Γιουβέντους έπειτα από το πέρας 26 αγωνιστικών κι ενώ απομένουν άλλες 12 «στροφές» για το φινάλε.

Η εφετινή σεζόν στην γειτονική Ιταλία ξεκινά και πάλι το προσεχές Σάββατο (20/6), με τους «λατσιάλι» να μεταβαίνουν στο Μπέργκαμο για το παιχνίδι με την Αταλάντα και την Γιουβέντους να αντιμετωπίζει την Μπολόνια στο «Ρενάτο Νταλ Άρα».

Τέλος, υπενθυμίζεται πως τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και το τεχνικό τιμ της Λάτσιο είχαν δεχτεί νωρίτερα να μη λάβουν μισθό για ένα μήνα και να παρατείνουν έως το Δεκέμβριο τις απολαβές ενός ακόμη, προκειμένου να βοηθήσουν τον σύλλογο μετά τα οικονομικά προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία του κορονοϊού.