UEFA: Η ώρα για τις αποφάσεις για Champions και Europa League - Τι θα γίνει με το Γουλβς-Ολυμπιακός

Η UEFA φαίνεται πως έχει καταλήξει στο πλάνο σχετικά με την ολοκλήρωση των φετινών ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων (Champions League, Europa League).

UEFA: Η ώρα για τις αποφάσεις για Champions και Europa League - Τι θα γίνει με το Γουλβς-Ολυμπιακός

Η UEFA φαίνεται πως έχει καταλήξει στο πλάνο σχετικά με την ολοκλήρωση των φετινών ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων (Champions League, Europa League).

Η εκτελεστική επιτροπή της UEFA θα συνεδριάσει, μέσω τηλεδιάσκεψης, σήμερα (13:00- 16:00) και αύριο (10:00-12:00), ανακοινώνοντας την επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τις δύο κορυφαίες διοργανώσεις.

Ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Αλεξάντερ Τσεφερίν, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου το απόγευμα, ενώ όλες οι αποφάσεις, μετά την δεύτερη ημέρα θα κοινοποιηθούν μέσω δελτίου Τύπου.

Εάν τις επόμενες ώρες δεν αλλάξει κάτι δραματικά, τότε η UEFA θα ανακοινώσει το σχέδιό της για το Champions League και το Europa League, που θα τελειώσουν όπως αναφέρουν στο εξωτερικό εδώ και ημέρες, σε Λισαβόνα και Γερμανία, αντίστοιχα.

Οι Times «στέλνουν» οριστικά το Champions League στη Λισαβόνα και το Europa στη Γερμανία

Οι επαναληπτικοί αγώνες και στις δύο διοργανώσεις, όπου δεν είχαν πραγματοποιηθεί, θα διεξαχθούν κανονικά στις προγραμματισμένες έδρες, χωρίς όμως την παρουσία φιλάθλων.

Champions League: Στις έδρες των ομάδων οι ρεβάνς στους «16»

Βέβαια εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως η Bild, υποστηρίζει πως και οι επαναληπτικοί που είναι σε εκκρεμότητα, θα γίνουν σε Πορτογαλία και Γερμανία! Κάτι που μάλλον δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Ποδοσφαιρικά Final 4 και Final 8; Η χαρά των αουτσάιντερ!

Το Final-8 του Champions League, όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές, θα γίνει στα στάδια Da Luz (Μπενφίκα) και Alvalade (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), ενώ οι αγώνες θα διεξαχθούν από τους προημιτελικούς έως τον τελικό, που έχει προγραμματιστεί για 23 Αυγούστου.

Οι προημιτελικοί από 12 έως 15 Αυγούστου και οι ημιτελικοί στις 18 και 19.

Φυσικά τελικός δεν θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη και οι Τούρκοι θα «πάρουν» έναν από τους τελικούς των επόμενων ετών. Ενδεχομένως και αυτόν που ήταν προγραμματισμένος για του χρόνου στην Αγία Πετρούπολη.

«Στις 23 Αυγούστου στο "Ντα Λουζ" ο τελικός του Champions League»

Το Final-8 του Europa League θα διοργανωθεί σε τέσσερις πόλεις της Γερμανίας: Ντούισμπουργκ, Γκελζενκίρχεν, Ντίσελντορφ, Κολωνία.

Οι αγώνες για τα ζευγάρια Ίντερ-Χετάφε και Ρόμα-Σεβίλη που δεν έγιναν ούτε τα πρώτα παιχνίδια θα είναι μονοί. Στις 21 Αυγούστου, δύο ημέρες πριν τον τελικό του Champions League, θα διεξαχθεί πιθανότητα και ο τελικός του Europa League.

Champions League: Όλα δείχνουν final 8 στη Λισαβόνα

Τέλος, το Super Cup Ευρώπης θα διεξαχθεί, όπως όλα δείχνουν, στις 24 Σεπτεμβρίου στη Βουδαπέστη.