Οι Times «στέλνουν» οριστικά το Champions League στη Λισαβόνα και το Europa στη Γερμανία

Την Τετάρτη (17/6) είναι προγραμματισμένη η κρίσιμη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA, όπου και θα παρθεί οριστική απόφαση για το πως θα ολοκληρωθούν φέτος Champions League και Europa League. Τι αναφέρουν σήμερα οι Times.

Οι Times «στέλνουν» οριστικά το Champions League στη Λισαβόνα και το Europa στη Γερμανία

Την Τετάρτη (17/6) είναι προγραμματισμένη η κρίσιμη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA, όπου και θα παρθεί οριστική απόφαση για το πως θα ολοκληρωθούν φέτος Champions League και Europa League.

Τα δημοσιεύματα βέβαια στο εξωτερικό συνεχίζονται και σήμερα οι Times αναφέρουν πως στη Λισαβόνα, θα συνεχιστούν οι αγώνες του Champions League, ενώ αυτοί του Europa, στη Γερμανία με τη μορφή φυσικά Final 8.

«Στις 23 Αυγούστου στο "Ντα Λουζ" ο τελικός του Champions League»

Σύμφωνα με τους Times η UEFA έχει αποφασίσει να αναθέσει σε μια πόλη (πιθανότατα η Λισαβόνα) τα προημιτελικά, ημιτελικά και τον τελικό του Champions League.

Champions League: Στις έδρες των ομάδων οι ρεβάνς στους «16»

Για την ώρα δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα η πόλη που θα αναλάβει του Europa, ωστόσο, όπως αναφέρουν οι Times η Φρανκφούρτη και το Ντίσελντορφ είναι οι δύο υποψήφιες. Βέβαια, οι εκκρεμείς αγώνες των «16», ανάμεσά τους και η ρεβάνς Γουλβς-Ολυμπιακός, δεν είναι ακόμη σαφές πώς και πού θα διεξαχθούν.

Champions League: Final-8 σε Λισαβόνα αντί Κωνσταντινούπολης;

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως ο φετινός τελικός του Champions League κανονικά θα διεξαγόταν στην Κωνσταντινούπολη, και η UEFA, σκοπεύει να αποζημιώσει τους Τούρκους, δίνοντας τους τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν τον τελικό του Champions League το 2024.

Champions League: Όλα δείχνουν final 8 στη Λισαβόνα

Δεν μπορεί να το κάνει για τα επόμενα τρία χρόνια, γιατί οι τρεις τελικοί έχουν ήδη «δοθεί» σε Αγία Πετρούπολη το 2021, Μόναχο το 2022 και Λονδίνο το 2023.

Ποδοσφαιρικά Final 4 και Final 8; Η χαρά των αουτσάιντερ!

Επαναλαμβάνουμε βέβαια πως τίποτα δεν είναι επίσημο και όλοι αναμένουν την Τετάρτη 17 Ιουνίου την κρίσιμη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA. Εκεί θα παρθούν οριστικές αποφάσεις αναφορικά με τη συνέχεια των διοργανώσεων.