Η Γουλβς 1-1 με Μπέρμιγχαμ στο τελευταίο φιλικό ενόψει της επανέναρξης της Premier League (pic)

Μια ομάδα της Γουλβς στελεχωμένη κυρίως από νεαρούς ποδοσφαιριστές αναδείχθηκε 1-1 με τη Μπέρμιγχαμ σε φιλικό που έγινε στο «Σεντ Άντριους».

Η Γουλβς 1-1 με Μπέρμιγχαμ στο τελευταίο φιλικό ενόψει της επανέναρξης της Premier League (pic)

Αυτό ήταν το δεύτερο και τελευταίο φιλικό των «Λύκων» ενόψει της επανέναρξης της Premier League, μετά από εκείνο με τη Νότιγχαμ στο «Μολινό» στο οποίο γνώρισαν την ήττα με 2-0.

Το φιλικό με τη Μπέρμιγχαμ έγινε φυσικά κεκλεισμένων των θυρών. Κι όχι μόνο αυτό αλλά χωρίς διαιτητές και επόπτες. Δεν υπήρχε δημοσιογραφική κάλυψη, με αποτέλεσμα να υπάρχει ασάφεια ως προς τον σκόρερ της Γουλβς!

Οι Times «στέλνουν» οριστικά το Champions League στη Λισαβόνα και το Europa στη Γερμανία

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το γκολ της ισοφάρισης της αντιπάλου του Ολυμπιακού στους 16 του Europa League σημειώθηκε στις καθυστερήσεις (μάλλον από τον Γκιμπς Ουάιτ.

Η Μπέρμιγχαμ είχε προηγηθεί με τον Γιούτκεβιτς και είχε την ευκαιρία να πετύχει κι άλλα γκολ αλλά δυο φορές η μπάλα σταμάτησε στα δοκάρια των «Λύκων».

Οι παίκτες της Γουλβς θα προπονηθούν κανονικά στο Compton αυτήν την εβδομάδα και θα επιστρέψουν στους αγώνες το Σάββατο 20/6 αντιμετωπίζοντας τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο.