Μαγιόρκα - Μπαρτσελόνα: Ποινική δίωξη στον εισβολέα οπαδό

Η ισπανική λίγκα θα κινηθεί νομικά κατά του οπαδού που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα Μαγιόρκα - Μπαρτσελόνα για να βγάλει φωτογραφίες με παίκτες.

Μαγιόρκα - Μπαρτσελόνα: Ποινική δίωξη στον εισβολέα οπαδό

«Ξινή» βγήκε τελικά η… φαεινή ιδέα ενός οπαδού να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο του «Σον Μόις» κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της Μαγιόρκα με την Μπαρτσελόνα για να φωτογραφηθεί με παίκτες.

Παρότι το παιχνίδι ήταν κεκλεισμένων των θυρών λόγω των μέτρων για την προστασία από την πανδημία του κορονοϊού, ο φίλαθλος βρήκε τρόπο να μπει στο χορτάρι, αλλά η ισπανική λίγκα έγινε έξαλλη με την κίνησή του αυτή, καθώς έθεσε σε κίνδυνο την υγεία ποδοσφαιριστών και προσωπικού των δύο συλλόγων.

Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια Αρχή για το σχετικό θέμα, θα υποβάλει ποινική δίωξη καθώς θεωρεί την πράξη ως καταπάτηση των δημόσιων υγειονομικών κανόνων.

Όσο για τον ίδιο τον οπαδό; Αναφερόμενος στην πράξη του, τόνισε πως ήθελε να φωτογραφηθεί με τον Λιονέλ Μέσι.

«Σχεδίαζα να το κάνω πριν την έξαρση του κορονοϊού. Ο Μέσι είναι το είδωλο μου. Ήταν ένα όνειρο για μένα να έχω μια φωτογραφία μαζί του αλλά ο Άλμπα ήταν πιο κοντά. Απέτυχε το σχέδιό μου και η αστυνομία μου ζήτησε να διαγράψω τις φωτογραφίες», ανέφερε σε δηλώσεις του.