Λίβερπουλ - Μπλάκμπερν 6-0: Φιλική εξάρα ενόψει... Premier League! (pics)

Η Λίβερπουλ φιλοδώρησε την Μπλάκμπερν με 6-0 σε φιλικό ματς που διεξήχθη στο Άνφιλντ ενόψει της επανέναρξης της Premier League.

Λίβερπουλ - Μπλάκμπερν 6-0: Φιλική εξάρα ενόψει... Premier League! (pics)

«Αγριεμένη» και έτοιμη να τελειώσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα φαίνεται να είναι η Λίβερπουλ. Λίγες μέρες πριν την επανέναρξη της Premier League, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ φιλοξένησε την Μπλάκμπερν σε φιλική αναμέτρηση κεκλεισμένων των θυρών στο Άνφιλντ, χωρίς να την... λυπηθεί!

Οι «κόκκινοι» φιλοδώρησαν με έξι γκολ (6-0) τους φιλοξενούμενους, καταδεικνύοντας βέβαια και τη δεδομένη διαφορά δυναμικότητας (η Μπλάκμπερν είναι ομάδα της Championship) αλλά και την ετοιμότητά τους ενόψει της επανεκκίνησης του ποδοσφαίρου στο Νησί.

Ο Σάντιο Μανέ άνοιξε από νωρίς τον «χορό», με τους Ναμπί Κεϊτά και Τακούμι Μιναμίνο να βρίσκουν δίχτυα επίσης στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη ο Κλοπ προχώρησε σε εφτά αλλαγές, με τους Ζοέλ Ματίπ και τους νεαρούς Κι-Γιάνα Χούβερ και Λέιτον Κλάρκσον να διαμορφώνουν το τελικό σκορ.

Ο Γερμανός τεχνικός ξεκίνησε τους εξής στην βασική ενδεκάδα της Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ Άρνολντ, Γκόμες, Φαν Ντάικ, Μίλνερ, Κεϊτά, Φαμπίνιο, Χέντερσον, Μανέ, Μιναμίνο, Τσάμπερλεϊν.

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση: