Ο Μάρκο Σίλβα φαβορί για τον πάγκο της Μπενφίκα

Ο Μάρκο Σίλβα είναι το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπενφίκα εφόσον επέλθει το «διαζύγιο» με τον Μπρούνο Λάζε.

Ο Μάρκο Σίλβα φαβορί για τον πάγκο της Μπενφίκα

Με μόνο μία νίκη στα τελευταία δέκα παιχνίδια ο Μπρούνο Λάζε βρίσκεται στην έξοδο και η Μπενφίκα εξετάζει για επόμενο προπονητή της την περίπτωση του Μάρκο Σίλβα.

Το όνομα του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού είναι αυτό που ακούγεται περισσότερο στους κύκλους της διοίκησης της Μπενφίκα που αναζητεί διέξοδο στην κρίση.

Μάρκο Σίλβα: «Δεν είμαι απελπισμένος για να δουλέψω οπουδήποτε»

Η κριτική για τον Λάζε αυξήθηκε μετά τις δύο γκέλες στην επανέναρξη του πορτογαλικού πρωταθλήματος: με την Τοντέλα (0-0) και την Πορτιμονένσε (2-2), γεγονός που έδωσε αέρα δύο βαθμών στην Πόρτο στην κορυφή.

Primeira Liga: Πρώτη η Πόρτο, γκέλα της Μπενφίκα, τρομερό γκολ ο Ταβάρες! (highlights)

«Είναι ο ιδανικός προπονητής για το έργο που θέλουμε να κάνουμε. Θα συνεχίσει ανεξαρτήτως αν είναι πρωταθλητής. Μόνο που στην Μπενφίκα μερικές φορές συμβαίνουν πράγματα που ούτε εμείς καταλαβαίνουμε γιατί», είχε δηλώσει ο πρόεδρος Λούις Φελίπε Βιέιρα στις αρχές Ιουνίου.

Και φαίνεται ότι στο «Ντα Λουζ» τώρα συμβαίνουν τέτοια «πράγματα». Ο Λάζε έχει χάσει την εμπιστοσύνη της διοίκησης που ψάχνει αντικαταστάτη του.

Ο Μάρκο Σίλβα είναι ελεύθερος μετά την περιπέτεια της Αγγλίας, όπου κοουτσάρισε τρεις ομάδες (Χαλ, Γουότφορντ, Έβερτον). Ο ίδιος πρόσφατα αποκάλυψε την επιθυμία του να συνεχίσει στην Πρέμιερ Λιγκ.