Μάρκο Σίλβα: «Δεν είμαι απελπισμένος για να δουλέψω οπουδήποτε»

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, ο οποίος πριν από λίγους μήνες έφυγε από την Έβερτον μίλησε αποκλειστικά στο Skysports ξεκαθαρίζοντας πως θέλει να δουλέψει ξανά στην Premier League αλλά περιμένει την κατάλληλη πρόταση.

Μάρκο Σίλβα: «Δεν είμαι απελπισμένος για να δουλέψω οπουδήποτε»

Έτοιμος να δουλέψει εκ νέου σε ομάδα της Premier League είναι ο Μάρκο Σίλβα. Ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος φυσικά πέρασε από τον πάγκο του Ολυμπιακού, πριν από λίγους μήνες έφυγε από την Έβερτον αλλά όπως είπε στο Skysports είναι έτοιμος για την επόμενη πρόκληση στην καριέρα του.

«Χωρίς καμία αμφιβολία ο στόχος μου είναι να δουλέψω ξανά σε ομάδα της Premier League» τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής και συνέχισε «λατρεύω την Premier League. Έχω δουλέψει σε τρεις διαφορετικές ομάδες. Είναι το κορυφαίο επίπεδο» τόνισε ο Πορτογάλος.

Θυμίζουμε πως ο Σίλβα μετά τον Ολυμπιακό εργάστηκε σε Χαλ, Γουότφορντ και Έβερτον στην Αγγλία.

«Έχω πολλά να αποδείξω και είναι κάτι που ψάχνω για το μέλλον μου. Δεν ξέρω αν θα είναι σύντομα ή όχι, αλλά φυσικά είναι ο στόχος μου.

Προετοιμάζομαι για το σωστό. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι μόνο στην Premier League. Έχω στόχο να δουλέψω και σε άλλα πρωταθλήματα. Δεν είμαι απελπισμένος για να δουλέψω οπουδήποτε. Περιμένω την κατάλληλη πρόταση.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είμαι καλύτερος προπονητής τώρα. Θυμάμαι όταν εργάστηκα για πρώτη φορά στην Αγγλία και έπρεπε να αποδείξω εκείνη τη στιγμή, με την Χαλ βρισκόταν σε δύσκολη θέση.

Ήταν μια φανταστική περίοδος για μένα. Και όταν δουλέψω ξανά, θα πρέπει να αποδείξω και πάλι, γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να αποδεικνύεις πως γίνεσαι καλύτερα. Σίγουρα πρέπει να είμαι καλύτερος προπονητής τώρα» σημείωσε ο Πορτογάλος προπονητής, Μάρκο Σίλβα.