Στόιτσκοφ για Μέσι: «Είναι μύθος, δύσκολο να τον συγκρίνεις με κάποιον»

Ο θρύλος της Βουλγαρίας, Χρίστο Στόιτσκοφ, έβγαλε το... καπέλο τον αστέρα της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, τονίζοντας πως ο Αργεντινός δεν μπορεί να μπει σε σύγκριση με κανέναν άλλον. 

Στόιτσκοφ για Μέσι: «Είναι μύθος, δύσκολο να τον συγκρίνεις με κάποιον»

Με αποθεωτικά σχόλια για τον Λιονέλ Μέσι μίλησε ο Χρίστο Στόιτσκοφ. Ο θρύλος της Βουλγαρίας εγκωμίασε τον αστέρα της Μπαρτσελόνα τονίζοντας χαρακτηριστικά πως είναι ο κορυφαίος όλων!

Ο Βούλγαρος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αργεντινό σούπερ σταρ των Καταλανών και της Εθνικής Αργεντινής δηλώνοντας πως είναι ένας μύθος, ενώ δεν τον συγκρίνει με κανέναν άλλον παίκτη.

Συγκεκριμένα, ο Χρίστο Στόιτσκοφ ανέφερε: «Ο Μέσι είναι μύθος και είναι δύσκολο να τον συγκρίνεις με κάποιον. Κανένας δεν έχει κερδίσει έξι φορές τη Χρυσή Μπάλα, πέντε φορές το Χρυσό Παπούτσι και το βραβείο του καλύτερου παίκτη στο Μουντιάλ του 2014. Λίγοι παίκτες από την Αργεντινή έχουν πάρει αυτό το βραβείο, ο Κέμπες το 1978, ο Μαραντόνα το 1986 και ο Μέσι το 2014. Κανένας δεν μπορεί να πάρει όσες διακρίσεις ο Μέσι. Εσείς στην Αργεντινή πάντα τον συγκρίνετε με τον Μαραντόνα ή κάποιον άλλο, αλλά είναι άδικο».