Γκριεζμάν: «Δεν έφυγα από την Ατλέτικο για να κατακτήσω περισσότερους τίτλους»

Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα Αντουάν Γκριεζμάν υποστήριξε σε δηλώσεις του πως οι τίτλοι δεν ήταν ο πρώτος παράγοντας που έπαιξε ρόλο για την αποχώρησή του από την Ατλέτικο Μαδρίτης. 

Γκριεζμάν: «Δεν έφυγα από την Ατλέτικο για να κατακτήσω περισσότερους τίτλους»

Ο τρόπος της αποχώρησης του Αντουάν Γκριεζμάν από την Ατλέτικο Μαδρίτης για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα είχε προκαλέσει προβληματισμό στις τάξεις των «ροχιμπλάνκος» και η υπόθεσή του προξένησε διαμάχη ανάμεσα στους δύο εμπλεκόμενους συλλόγους μέχρι τελικά να κλείσει η υπόθεση.

Από την μεριά του ο Γάλλος επιθετικός των «μπλαουγκράνα» σχετικά με το παραπάνω γεγονός υπογράμμισε σε δηλώσεις του: «Δεν έφυγα για να κατακτήσω περισσότερους τίτλους, αλλά για να μάθω έναν νέο τρόπο ποδοσφαίρου και νέα πράγματα».

Μιλώντας για την επιστροφή στη δράση και τον Λουίς Σουάρες που επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους έπειτα από πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε τους προηγούμενους μήνες, ο επιθετικός των «μπλαουγκράνα» δήλωσε:

«Είναι ο άνθρωπος που μαζί με τον Λιονέλ Μέσι κάνει τη διαφορά στα μεγάλα παιχνίδια. Μας έλειψε στα ματς που έχασε όμως τώρα θα τον έχουμε εξ αρχής ξανά μαζί μας».

Όσο για τις νέες συνθήκες στο ποδόσφαιρο μετά το πέρας της πανδημίας, είχε να πει: «Είδα μερικά στιγμιότυπα από την Bundesliga με τα άδεια γήπεδα, τα ομοιώματα των οπαδών, τους πανηγυρισμούς δίχως αγκαλιές και η αλήθεια είναι ότι φαίνεται σε όλους μας περίεργο».