«Ο Τιάγκο Σίλβα κλαιγόταν όλο τον χρόνο για να ανανεώσει με την Παρί»

Ο Ζερόμ Ροτέν αναφέρθηκε στην επερχόμενη αποχώρηση του Τιάγκο Σίλβα από την Παρί Σεν Ζερμέν, μιλώντας με υποτιμητικά λόγια για τον ποδοσφαιριστή.

«Ο Τιάγκο Σίλβα κλαιγόταν όλο τον χρόνο για να ανανεώσει με την Παρί»

Ο Τιάγκο Σίλβα ενημερώθηκε από την διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν ότι το προσεχές καλοκαίρι δεν θα ανανεώσει με την ομάδα και θα μείνει ελεύθερος, έπειτα από οκτώ χρόνια στον σύλλογο.

Ο παλαίμαχος άσος των Παριζιάνων, Ζερόμ Ροτέν, σχολίασε την επερχόμενη αποχώρησή του Βραζιλιάνου στόπερ, τονίζοντας ότι αυτή θα έπρεπε να γίνει εδώ και καιρό, ενώ αποκάλυψε ότι Σίλβα... κλαιγόταν παρακαλώντας να ανανεώσει.

Μιλώντας στο RMC, ο Ροτέν τόνισε αρχικά ότι ο Σίλβα «δεν ήταν ποτέ σαν ον Ράμος ή τον Φαν Ντάικ. Πουθενά αλλού δεν θα είχε κερδίσει τα χρήματα που έχει πάρει στο Παρίσι. Είναι καλός παίκτης, αλλά περιορισμένος διανοητικά».

Στη συνέχεια, μάλιστα τόνισε: «Όταν πληρώνεις τόσα πολλά σε έναν παίκτη, ελπίζεις ότι θα αλλάξει την ομάδα. Κλαιγόταν όλο το χρόνο για να ανανεώσει, ακόμη και η γυναίκα του μπήκε σε αυτό το ζήτημα για να πείσει την διοίκηση. Ήταν και ο πρώτος που δεν δέχτηκε τη μείωση των μισθών λόγω της κρίσης της πανδημίας».