Η Παρί δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του Τιάγκο Σίλβα και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι

Ο Τιάγκο Σίλβα όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν από την Παρί Σεν Ζερμέν και θα ψάξει τον επόμενη σταθμό της καριέρας του

Η Παρί δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του Τιάγκο Σίλβα και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι

Ο Τιάγκο Σίλβα θα μείνει ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν όπως του ανακοινώθηκε και θα ψάξει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Το μόνο σίγουρο ότι δεν θα δυσκολευτεί να βρει ομάδα και ας είναι πλέον 35 ετών. Ήδη έχουν ακουστεί οι Έβερτον και Μίλαν να δείχνουν ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο αμυντικό.

Οι διοικούντες την Παρί Σεν Ζερμέν, δεν προτίθενται να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Τιάγκο Σίλβα και ο εμβληματικός κεντρικός αμυντικός της γαλλικής ομάδας, θα είναι σύντομα ελεύθερος να βρει τον νέο σταθμό της καριέρας του. Το δύσκολο έργο για να ενημερώσει σχετικά τον έμπειρο Βραζιλιάνο, ανέλαβε ο συμπατριώτης του, τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Λεονάρντο, ο οποίος ανακοίνωσε στον 35χρονο άσο την πρόθεση της διοίκησης.

Ο Σίλβα αγωνίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν από το 2012 και βοήθησε σημαντικά στην κατάκτηση επτά πρωταθλημάτων, πέντε Λιγκ Καπ, τεσσάρων κυπέλλων και επτά Σούπερ Καπ. Υπήρξε ένας από τους «πυλώνες» της ομάδας αυτά τα χρόνια, ενώ χαρακτηριστικό της εντυπωσιακής του απόδοσης, είναι το γεγονός ότι την εφετινή χρονιά είχε ποσοστό 94,6% στις εύστοχες μεταβιβάσεις και 68,79% στις κερδισμένες μονομαχίες, σε 28 αναμετρήσεις.

Για την απόκτηση του Σίλβα, αναμένεται να κινηθούν τόσο η Μίλαν στην οποία αγωνίσθηκε παλαιότερα, όσο και η Εβερτον του Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση από την προηγούμενη συνεργασία τους σε Μίλαν και Παρί Σεμν Ζερμέν.

Όσον αφορά στους πιθανούς αντικαταστάτες του Σίλβα, τα ονόματα που... ακούγονται περισσότερο, είναι αυτά του Καλιντού Κουλιμπαλί της Νάπολι και του Μίλαν Σκρίνιαρ της Ιντερ.