La Liga: Αισιοδοξία για παρουσία θεατών στα γήπεδα μέχρι τέλη Ιουνίου

Η La Liga επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, ωστόσο οι αγώνες θα διεξάγονται προς το παρόν χωρίς την παρουσία κόσμου στα γήπεδα. Αισιοδοξία ότι αυτό θα αλλάξει μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

La Liga: Αισιοδοξία για παρουσία θεατών στα γήπεδα μέχρι τέλη Ιουνίου

Στις 11 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η πολυαναμενόμενη επανέναρξη της La Liga. Φυσικά, οι αγώνες θα διεξάγονται προς το παρόν χωρίς την παρουσία κόσμου στις εξέδρες.

Ωστόσο, αυτό ενδέχεται να αλλάξει μέχρι τα τέλη του μήνα. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, η ισπανική κυβέρνηση πρόκειται να ανακοινώσει ένα διάταγμα με βάση το οποίο τα γήπεδα θα ανοίξουν ξανά τις πόρτες τους στους φιλάθλους, με περιορισμένη χωρητικότητα (υπολογίζεται στο 30%).

Μάλιστα, σύμφωνα με αναφορές, υπολογίζεται ότι το ματς Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης στο Καμπ Νου την 1η Ιουλίου θα μπορούν να παρακολουθήσουν, εφόσον ακολουθηθεί το πλάνο, περίπου 30.000 θεατές.

Ορισμένες ισπανικές ομάδες διερευνούν τις δυνατότητες αποδοχής μειωμένων ικανοτήτων στα γήπεδά τους, ώστε να ακολουθούν και τα μέτρα κοινωνικής απόστασης, τα οποία είναι ακόμα σε ισχύ σε ολόκληρη τη χώρα.