Αθλητικός διευθυντής Λειψίας: «Ο Ουπαμεκανό ανανεώνει ή φεύγει»

Ο Νταγιό Ουπαμεκανό ή θα ανανεώσει το συμβόλαιο συνεργασίας του ή θα πωληθεί, δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Λειψίας

Αθλητικός διευθυντής Λειψίας: «Ο Ουπαμεκανό ανανεώνει ή φεύγει»

Το συμβόλαιο του Νταγιό Ουπαμεκανό λήγει το καλοκαίρι του 2021 και ο Ολιβερ Μίντζλαφ ξεκαθάρισε πως αν δεν ανανεώσει θα πωληθεί. Ο αθλητικός διευθυντής της Λειψίας τα δήλωσε αυτά στην εφημερίδα «Bild» η οποία είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό ότι ο Ουπαμεκανό είχε συμφωνήσει με την Μπάγερν Μονάχου.

Συμφωνία Μπάγερν Μονάχου - Ουπαμεκανό αποκαλύπτει η «Bild»!

Τελεσίγραφο της διοίκησης της Λειψίας στον Νταγιό Ουπαμεκανό, καθώς του ζητά να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλιώς θα μπει στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών.

Οι Αρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «ερίζουν» για την απόκτηση του Γάλλου κεντρικού αμυντικού της Λειψίας και ετοιμάζουν προτάσεις πάνω 60 εκατ. ευρώ, όσο είναι η ρήτρα αποδέσμευσης του από τη γερμανική ομάδα.

Το συμβόλαιο του 21χρονου στόπερ με τη γερμανική ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021 και ο αθλητικός διευθυντής της Λειψίας, Ολιβερ Μίντζλαφ, ξεκαθάρισε:

«Δεν πρόκειται να τον αφήσουμε να φύγει του χρόνου χωρίς ανταλλάγματα. Η κατάσταση είναι απλή. Είναι σημαντικός παίκτης για την ομάδα, αλλά πρέπει ν' αποφασίσει: Η θα ανανεώσει τώρα το συμβόλαιο του ή θα παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα», τόνισε σχετικά στην εφημερίδα «Bild».