Συμφωνία Μπάγερν Μονάχου - Ουπαμεκανό αποκαλύπτει η «Bild»!

H ευρείας κυκλοφορίας εφημερίδα «Bild» αναφέρει ότι η Μπάγερν Μονάχου συμφώνησε με τον Νταγιό Ουπαμεκανό της Λειψίας για την έλευση του το καλοκαίρι και πλέον θα προσπαθήσει να τον αποσπάσει από την ομάδα του!

Συμφωνία Μπάγερν Μονάχου - Ουπαμεκανό αποκαλύπτει η «Bild»!

Το όνομα του Νταγιό Ουπαμεκανό, είναι από εκείνα που ακούγονται περισσότερο ως υποψήφιου μεταγραφικού στόχου των... μισών μεγάλων ομάδων της Ευρώπης.

Τις τελευταίες εβδομάδες γράφτηκε στην Αγγλία, με την Άρσεναλ, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τότεναμ να φέρονται ως υποψήφιοι «μνηστήρες» του, στην Ισπανία φέρονται να ενδιαφέρονται Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, όμως αυτή που κέρδισε την κούρσα για την απόκτηση του 21χρονου διεθνής (με τις Ελπίδες) Γάλλου σέντερ μπακ ήταν η Μπάγερν Μονάχου.

Αυτό αναφέρει η ευρείας κυκλοφορίας Γερμανική εφημερίδα «BILD» επισημαίνοντας ότι ο παίκτης τα βρήκε σε όλα με τον βαυαρικό σύλλογο για συμβόλαιο συνεργασίας κι ότι για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του, το καλοκαίρι, απομένει η συγκατάθεση της Λειψίας.

Η ρήτρα αποδέσμευσής του για το φετινό καλοκαίρι ανέρχεται στα 60.000.000 ευρώ, ποσό που θέλει να μειώσει η Βαυαρική ομάδα προκειμένου να γίνει η μεταγραφή.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας δεν θέλουν να πληρώσουν το συνολικό ποσό τη δεδομένη στιγμή που η οικονομική κατάσταση, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, οδηγεί σε εποχές «ισχνών αγελάδων», ενώ οι «κόκκινοι ταύροι» λογικό είναι να μην θέλουν ν' αποχωριστούν τον παίκτη τους, προς μια ανταγωνιστική τους ομάδα, κοψοχρονιά...