Καρίγιο για αντί-Σολδάνο στη Μπόκα

Τον Γκουίδο Καρίδιο της Λεγανές έχει βάλει στο σημάδι η Μπόκα Τζούνιορς για να καλύψει το κενό του Φράνκο Σολδάνο.

Καρίγιο για αντί-Σολδάνο στη Μπόκα

Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το τι θα γίνει με τον Φράνκο Σολδάνο στη Μπόκα Τζούνιορς. Ο ποδοσφαιριστής είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό, αλλά υπήρχε οψιόν αγοράς ύψους 5 εκατ. ευρώ. Μετά τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας η ομάδα της Αργεντινής δεν μπορεί να δώσει αυτά τα χρήματα.

Η Μπόκα θέλει να κρατήσει τον παίκτη με τη μορφή του δανεισμού γι' ακόμα ένα χρόνο, αλλά ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Οι Αργεντίνοι "ψάχνονται" για τον αντικαταστάτη του Σολδάνο και αυτόν φαίνεται να τον έχουν βρει στο πρόσωπο ενός ποδοσφαιριστή που έχει απασχολήσει κατά καιρούς την ομάδα του Πειραιά σε μεταγραφικό επίπεδο.

Ο λόγος για τον Γκουίδο Καρίγιο, ο οποίος αγωνίζεται στη Λεγανές. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα Μέσα της Αργεντινής ο νυν συμπαίκτης του Δημήτρη Σιόβα είναι ο εκλεκτός για να καλύψει το κενό που φαίνεται πως θα αφήσει ο Σολδάνο στην κορυφή της επίθεσης.

Τα ρεπορτάζ των Αργεντινών επιβεβαιώνονται και από την Ισπανία που κάνουν λόγο για διαπραγματεύσεις της Μπόκα με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Ο Καρίγιο έχει απασχολήσει αρκετές φορές τον Ολυμπιακό. Και πέρσι το καλοκαίρι το όνομα του "έπαιξε" ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος για την επίθεση των "ερυθρόλευκων", αλλά προτιμήθηκε ο Ελ Αραμπί.