Κλοπ: «Φαβορί η Μπάγερν για το Champions League- Γι αυτό γονατίσαμε»

Ο προπονητής της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ, αν και χρόνια στην Ντόρτμουντ, τόνισε πως η Μπάγερν Μονάχου είναι το φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Champions League και αναφέρθηκε στην δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Κλοπ: «Φαβορί η Μπάγερν για το Champions League- Γι αυτό γονατίσαμε»

Για το Champions league και το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου μίλησε στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο "Sky" ο Γιούργκεν Κλοπ. Ο προπονητής της Λίβερπουλ, αν και χρόνια στην τεχνική ηγεσία της Ντόρτμουντ, τόνισε πως η Μπάγερν Μονάχου είναι το φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Champions League.

Ο Γιούργκεν Κλοπ είπε λοιπόν: «Η Μπάγερν έχει μία καλή ευκαιρία. Βρίσκεται σε φόρμα και οι τραυματισμένοι παίκτες επιστρέφουν. Όλα μοιάζουν καλά, αλλά πρέπει να παραμείνουν έτσι. Πρέπει να είσαι τυχερός για να κερδίσεις έναν μεγάλο τίτλο. Στον τελικό πρέπει να έχεις έντεκα κορυφαίους παίκτες διαθέσιμους. Γι' αυτό πιστεύω ότι η Μπάγερν έχει τις περισσότερες ελπίδες, απλά επειδή αν κάποιος τραυματιστεί ελαφριά, προλαβαίνει να επιστρέψει».

Ερωτηθείς για την κίνηση των παικτών του να γονατίσουν στη μνήμη του Τζορτζ Φλόιντ, είπε: «Για εμάς είναι πολύ φυσικό αν κοιτάξεις την ομάδα. Έχουμε παίκτες από την Αφρική και την Αγγλία. Είναι φυσικό για εμάς και δεν το σκεφτήκαμε καν για να στείλουμε το μήνυμα».