«Η Τσέλσι κλείνει τον Βέρνερ με απίστευτο συμβόλαιο»

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Τίμο Βερνερ φέρεται να βρίσκεται η Τσέλσι σύμφωνα με την "BILD Sport" με τους Λονδρέζους να απλώνουν... χρυσάφι στα πόδια του Γερμανού επιθετικού. 

«Η Τσέλσι κλείνει τον Βέρνερ με απίστευτο συμβόλαιο»

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Τίμο Βέρνερ, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα η Τσέλσι φαίνεται να κερδίζει την... κούρσα της απόκτησής του.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός επιθετικός της Λειψίας, τους τελευταίους μήνες βρισκόταν πολύ κοντά στη Λίβερπουλ που αποτελούσε το απόλυτο φαβορί για την υπογραφή του, παρόλα αυτά σύμφωνα με ρεπορτάζ της "BILD Sport" ο ίδιος αναμένεται να γίνει κάτοικος Λονδίνου για λογαριασμό της Τσέλσι.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι "μπλε" είναι διατεθειμένοι να καλύψουν τη ρήτρα ύψους σχεδόν 60.000.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του με τη Λειψία προκειμένου να τον φέρουν στο Στάμφορντ Μπριτζ. Μάλιστα, για να τον πείσουν, του προσφέρουν και ένα... ηγεμονικό συμβόλαιο, το οποίο θα του αποφέρει περισσότερα από 10.000.000 ευρώ ετησίως και θα έχει χρονική διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Να σημειωθεί, ότι ο Τίμο Βέρνερ φέτος μετράει 31 γκολ και 12 ασίστ σε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Συνολικά με τη φανέλα της γερμανικής ομάδας, έχει 92 τέρματα και 39 ασίστ σε 154 αγώνες. Παράλληλα, είναι 29 φορές διεθνής με τη Γερμανία, έχοντας και 11 γκολ.