Μπαρτσελόνα: Διάψευση για Μέσι

Η Μπαρτσελόνα ξεκαθάρισε ότι ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται σε τέλεια κατάσταση και δεν υπάρχει ανησυχία για τη συμμετοχή του στο ματς της La Liga στη Μαγιόρκα.

Μπαρτσελόνα: Διάψευση για Μέσι

Το καταλανικό τηλεοπτικό δίκτυο "TV3", μετέδωσε ότι υπάρχει προβληματισμός στην Μπαρτσελόνα αναφορικά με τη συμμετοχή του Λιονέλ Μέσι στην επανέναρξη της La Liga στις 13 Ιουνίου με τη Μαγιόρκα.

Όπως μετέδωσε το κανάλι, ο 32χρονος Αργεντινός αισθάνθηκε πόντους μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης (2/6) και υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε μικροτράβηγμα. Αυτός ο τραυματισμός, σύμφωνα με το TV3, τον κράτησε εκτός προπόνησης και την Τετάρτη (3/6).

Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα διέψευσε το ρεπορτάζ αναφορικά με τη απουσία του Μέσι από την ομαδική προπόνηση της Τετάρτης (3/6). «Ο Μέσι πήγε για προπόνηση στο Ciutat Esportiva, αλλά έκανε άλλου είδους δουλειά. Καμία ανησυχία», τόνισε πηγές μέσα από τους «μπλαουγκράνα» στην "Mundo Deportivo".

Οι Καταλανοί ξεκαθάρισαν ότι ο ηγέτης τους βρίσκεται σε τέλεια φυσική κατάσταση και αυτού του είδους η προπόνηση είχε προγραμματιστεί εδώ και αρκετές μέρες. Μάλιστα, τόνισε ότι, παρά το ρεπορτάζ του καναλιού, ότι ο Μέσι θα είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα του στις 13 Ιουνίου στη Μαγιόρκα.