Iγκάλο: Nα βοηθήσω την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ν' ανέβει ψηλότερα!

Χαρούμενος από την επέκταση του δανεισμού του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε ο Νιγηριανός επιθετικός Οντιόν Ιγκάλο

Iγκάλο: Nα βοηθήσω την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ν' ανέβει ψηλότερα!

Αφού έληξε το «μίνι σίριαλ» για το αν θα μείνει ή θα φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το πέρας της τρέχουσας σεζόν ο Οντιόν Ιγκάλο εμφανίστηκε ανακουφισμένος, αλλά και χαρούμενος, για την επέκταση του δανεισμού του, στους «κόκκινους διαβόλους».

Ο 30χρονος Νιγηριανός επιθετικός που ανήκει στην, Κινέζικη, Σανγκάη Σενχούα, θα παραμείνει κάτοικος Μάντσεστερ μέχρι τον Ιανουάριο του 2021 (σ. τις 30 του μήνα εκείνου για την ακρίβεια) και δημοσιοποίησε τα συναισθήματα που του γεννήθηκαν με την εξέλιξη αυτή.

«Αισθάνομαι πολύ καλά και είμαι έτοιμος να προχωρήσω. Οι τελευταίες μέρες ήταν δύσκολες καθώς υπήρξαν διαφορετικές συζητήσεις για το μέλλον. Τώρα έχει επεκταθεί ο δανεισμός μου. Θα είμαι εδώ μέχρι τον Ιανουάριο. Θέλω απλώς να δουλέψω σκληρά και να το απολαύσω, να υποστηρίξω την ομάδα και να κάνω οτιδήποτε μπορώ να μας κάνει να ανέβουμε ψηλότερα», τόνισε ο Νιγηριανός στράικερ, που είχε 4 γκολ σε 8 εμφανίσεις ως τώρα.

Όσο για την επανέναρξη της Premier League;

«Ανυπομονώ να ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα. Εργαζόμαστε σκληρά και πιστεύω ότι θα τα πάμε υπέροχα. Όλοι φαίνονται καλοί. Τρέξιμο, σκληρή δουλειά και παιχνίδι. Όλοι γίνονται όλο και καλύτεροι», δήλωσε ο Αφρικανός άσος.