Παρί Σεν Ζερμέν: Το ποσό που ζητάει για Νεϊμάρ δυσκολεύει την Μπαρτσελόνα

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν θα παραχωρήσει φθηνά τον Νεϊμάρ σε άλλη ομάδα, ζητώντας τουλάχιστον 175 εκατ. ευρώ για την πώλησή του. Δυσκολεύει για Μπαρτσελόνα.

Παρί Σεν Ζερμέν: Το ποσό που ζητάει για Νεϊμάρ δυσκολεύει την Μπαρτσελόνα

Πριν από την εξάπλωση του κορονοϊού, η Μπαρτσελόνα ήταν έτοιμη να φέρει τον Νεϊμάρ πίσω στην Βαρκελώνη, αλλά και να αποκτήσει τον Λαουτάρο Μαρτίνες, ώστε να δημιουργήσει μια αχτύπητη επιθετική γραμμή. Ωστόσο, η πανδημία άλλαξε τα σχέδια των «μπλαουγκράνα».

Λόγω της οικονομικών ζημιών που προκάλεσε η διακοπή, οι Καταλανοί έχουν δώσει προτεραιότητα στον Αργεντινό άσο και όλα δείχνουν ότι η συμφωνία με την Ίντερ θα ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους μήνες. Όπως αναφέρει πάντως η sport.es, η Μπαρτσελόνα είχε επικοινωνήσει με την Παρί Σεν Ζερμέν για την επιστροφή του Νεϊμάρ στο «Καμπ Νου».

Η διοίκηση των Παριζιάνων δεν είναι διατεθειμένη να ρίξει τις οικονομικές της απαιτήσεις, αφού δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον Βραζιλιάνο για ποσό μικρότερο των 175 εκατ. ευρώ! Όπως είναι λογικό, μετά από την πανδημία, είναι δύσκολο για μια ομάδα να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο με τέτοιο ποσό.

Ωστόσο, ο Νεϊμάρ δεν παρατά την υπόθεση, καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις με την Παρί, ώστε να επιτευχθεί η συμφωνία και να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε.