Equipe: «Η Γιουβέντους το φαβορί για τον Αουάρ της Λιόν»

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "L' Equipe", η Γιουβέντους είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Χουσάμ Αουάρ, ο οποίος κοστολογείται από την Λιόν στα 50 εκατ. ευρώ.

Equipe: «Η Γιουβέντους το φαβορί για τον Αουάρ της Λιόν»

Αβαντάζ στην κούρσα για την απόκτηση του Χουσάμ Αουάρ της Λιόν φέρεται να έχει η Γιουβέντους, σύμφωνα με την "L' Equipe". Ο 22χρονος μέσος κοστολογείται από την γαλλική ομάδα στα 50 εκατ. ευρώ και οι «μπιανκονέρι» δείχνουν διατεθειμένοι να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις των Γάλλων.

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα, ο Άντρια Ραμπιό δεν υπολογίζεται, ενώ οι Σάμι Κεντίρα - Μπλεζ Ματουιντί βρίσκονται στη δύση της καριέρας του, είναι δεδομένο ότι η «Γηραιά Κυρία» θα ενισχυόταν το καλοκαίρι στη μεσαία γραμμή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον νεαρό άσο ενδιαφέρον έχει δείξει και η Μάντσεστερ Σίτι, αλλά ο διετής αποκλεισμός της από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχει αλλάξει τα δεδομένα σε πολλά μέτωπα και έχει προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα στο μεταγραφικό σχεδιασμό των «πολιτών».

Την φετινή σεζόν, ο Αουάρ, ο οποίος αγωνίζεται τόσο ως κεντρικός όσο και ως επιτελικός χαφ, έχει 9 γκολ και 7 ασίστ σε 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Στη φάση των «16» του Champions League η Γιουβέντους αντιμετωπίζει τη Λιόν, με την γαλλική ομάδα να έχει επικρατήσει με 1-0 στον πρώτο αγώνα. Αυτό μπορεί να φέρει εξελίξεις μέσα στον Αύγουστο ή και νωρίτερα.