Τερ Στέγκεν: «Δεν φεύγω από την Μπαρτσελόνα»

Ο Γερμανός τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα, Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν, μίλησε για το μέλλον του στους Καταλανούς και τις συζητήσεις με την διοίκηση για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας που ολοκληρώνεται το 2022.

Τερ Στέγκεν: «Δεν φεύγω από την Μπαρτσελόνα»

Την πρόθεσή του να παραμείνει στο «Καμπ Νόου» και το έμψυχο δυναμικό της Μπαρτσελόνα εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν.

Δημοσιεύματα ανέφεραν πρόσφατα ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό στις διαπραγματεύσεις του παίκτη με τη διοίκηση των «μπλαουγκράνα» για την ανανέωση της συνεργασίας τους, καθώς ο 28χρονος αξίωνε 10 εκατομμύρια ευρώ ετησίως ενώ η πρόταση της «Μπάρτσα» ήταν στα 6,3 εκατομμύρια ευρώ.

Ο διεθνής άσος λοιπόν, μίλησε για το μέλλον του στην ομάδα αλλά και τις συζητήσεις με τους ιθύνοντες και ξεκαθάρισε πως θα παραμείνει στον σύλλογο. Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022.

«Δεν υπάρχει πιθανότητα να φύγω από την Μπαρτσελόνα αυτό το καλοκαίρι. Ο μάνατζερ μου και η διοίκηση είχαν συνομιλίες, αλλά ο κορονοϊός μπήκε στη μέση και δεν ήταν η ώρα να συζητήσουμε γι' αυτό. Σε μια εποχή που πολλοί άνθρωποι ανησυχούν για τη ζωή τους, αποφασίσαμε να την αναβάλουμε. Νιώθω καλά σε αυτήν την πόλη και η οικογένειά μου το κάνει επίσης», επεσήμανε αρχικά ο Γερμανός.

Όσον αφορά την επανέναρξη της εφετινής αγωνιστικής περιόδου, σημείωσε: «Ένας αγώνας χωρίς θεατές δεν είναι το πιο ελκυστικό πράγμα, αλλά από τη στιγμή που θα κυλήσει η μπάλα μας ενθουσιάζει. Είμαστε σε καλή θέση στο πρωτάθλημα, αλλά και η Ρεάλ είναι κοντά μας. Στο Champions League έχουμε μια καλή ευκαιρία να φτάσουμε στον επόμενο γύρο και θέλουμε να το εκμεταλλευτούμε».