«Γουλβς-Ολυμπιακός και όλα τα ματς Champions και Europa League στην Γερμανία»

Δημοσίευμα στη Δανία αναφέρει ότι η UEFA πρόκειται να αποφασίσει πως όλα τα εναπομείναντα ματς του Champions και Europa League, συμπεριλαμβανομένου και του Γουλβς - Ολυμπιακού, θα διεξαχθούν στην Γερμανία.

«Γουλβς-Ολυμπιακός και όλα τα ματς Champions και Europa League στην Γερμανία»

Ένα νέο σενάριο για την επανέναρξη των ευρωπαϊκών διοργανώσεων του Champions League και του Europa League έφερε στο φως το Ekstrabladet.dk. Σύμφωνα με το δανικό Μέσο, το «μυστικό σχέδιο της UEFA», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει είναι η διεξαγωγή των αγώνων των δύο ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών διοργανώσεων στην Γερμανία!

Βέβαια η τελική απόφαση θα ληφθεί από την η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία την επόμενη εβδομάδα, όταν και θα εξετάσει τις συνθήκες υπό τις οποίες θα ολοκληρωθούν οι διασυλλογικές διοργανώσεις της.

Ούτως ή άλλως, τις τελευταίες μέρες υπήρξαν φήμες ότι η UEFA σκέφτεται τη διεξαγωγή μονών αγώνες από τα προημιτελικά και έπειτα, ενώ ανοικτό είναι το ενδεχόμενο όλα τα ματς να διεξαχθούν σε μία πόλη ή χώρα. Σε αυτό το ενδεχόμενο «πατάνε» ουσιαστικά οι Δανοί, γράφοντας πως οι εναπομείναντες ευρωπαϊκοί αγώνες, όπως και το Γουλβς - Ολυμπιακός δηλαδή, θα διεξαχθούν εξ ολοκλήρου επί γερμανικού εδάφους.

Με αυτό τον τρόπο η UEFA φαίνεται ότι αποσκοπεί στο να περιορίσει τις μετακινήσεις αποστολών από τη μία χώρα στην άλλη και να περιορίσει τον κίνδυνο μετάδοσης κορονοϊού. Από αυτή την άποψη η Γερμανία αποτελεί στο μυαλό των ιθυνόντων την καλύτερη λύση, αφού ήδη έχει ξεκινήσει η αγωνιστική δραστηριότητα και τα μέτρα προστασίας φαίνεται να αποδίδουν.