Bundesliga: Ασυγκράτητη η Μπάγερν, συνέτριψε τη Φορτούνα (highlights)

Δεν έδειξε... οίκτο η Μπάγερν Μονάχου στο εντός έδρας ματς με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ για την 29η αγωνιστική της Bundesliga. Όλο το πρόγραμμα και η βαθμολογία στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Γερμανίας.

Bundesliga: Ασυγκράτητη η Μπάγερν, συνέτριψε τη Φορτούνα (highlights)

Αποφασισμένη να παραμείνει στην κατηγορία εμφανίστηκε η Βέρντερ, καθώς επικράτησε 1-0 της Σάλκε εκτός έδρας και μείωσε τη διαφορά από τη γραμμή σωτηρίας (-2). Για τρίτο διαδοχικό ματς η ομάδα της Βρέμης κράτησε το μηδέν πίσω και κατάφερε με τον Μπετανκούρ να φύγει θριαμβεύτρια από το Γκελζενκίρχεν.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Χοφενχάιμ, που κέρδισε με 1-0 τη Μάιντς και έπιασε στην έκτη θέση της βαθμολογίας, η οποία βγάζει στην Ευρώπη του χρόνου, τη Βόλφσμπουργκ.

Η τελευταία όμως δεν τα κατάφερε στο σπίτι της και ηττήθηκε 2-1 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Οι «αετοί» επέστρεψαν στα τρίποντα μετά τις 7 Φεβρουαρίου.

Στο φινάλε των αγώνων του Σαββάτου, η Μπάγερν Μονάχου δεν έδειξε τον παραμικρό... οίκτο απέναντι στη Φορτούνα. Οι Βαυαροί προηγήθηκαν 3-0 στο ημίχρονο και τελικά... σταμάτησαν στο 5-0, συντρίβοντας την ομάδα του Ντίσελντορφ και συνεχίζοντας την προέλασή τους για τον τίτλο.

Την Παρασκευή...

Η αναμέτρηση της Φράιμπουργκ με αντίπαλο την Μπάγερ Λεβερκούζεν, που διεξήχθη το βράδυ της Παρασκευής (29/5), ήταν η πρώτη για την 29η αγωνιστική της Bundesliga.

Θριαμβεύτρια ήταν η φιλοξενούμενη, καθώς το γκολ του Κάι Χάβερτς εννέα λεπτά μετά την έναρξη του β' μέρους (54') ήταν αρκετό προκειμένου να χαρίσει το τρίποντο στις «ασπιρίνες».

Το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/5

Φράιμπουργκ - Μπάγερ Λεβερκούζεν 0-1
(54' Χάβερτς)

ΣΑΒΒΑΤΟ 30/5

Βόλφσμπουργκ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-2
(59' Μπαμπού - 24' Σίλβα, 85' Καμαντά)

Χέρτα Βερολίνου - Άουγκσμπουργκ 2-0
(23’ Ντιλροσούν, 90’+3’ Πιάτεκ)

Μάιντς - Χοφενχάιμ 0-1
(43' Μπεμπού)

Σάλκε - Βέρντερ Βρέμης 0-1
(32' Μπετανκούρ)

Μπάγερν Μονάχου - Φορτούνα Ντίσελντορφ 5-0
(16' αυτ. Γιόργκενσεν, 29' Παβάρ, 43', 50' Λεβαντόφσκι, 52' Ντέιβις)

ΚΥΡΙΑΚΗ 31/5

16.30: Γκλάντμπαχ - Ουνιόν Βερολίνου

19.00: Πάντερμπορν - Μπορούσια Ντόρτμουντ

ΔΕΥΤΕΡΑ 1/6

21.30: Κολωνία - Λειψία

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ