Αντιπρόεδρος Νιούελς Ολντ Μπόις: «ο Μέσι θα έρθει στην Νιούελς Ολντ Μπόις»

Σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο της  Νιούελς Ολντ Μπόις ο Μέσι θα πάει στην ομάδα.

Αντιπρόεδρος Νιούελς Ολντ Μπόις: «ο Μέσι θα έρθει στην Νιούελς Ολντ Μπόις»

Ο αντιπρόεδρος της Νιούελς Ολντ Μπόις υποστηρίζει ότι ο Λιονέλ Μέσι θα επιστρέψει στην ομάδα που ξεκίνησε όταν αποφασίσει να φύγει από την Μπαρτσελόνα.

Εκτός των απίστευτων επιτευγμάτων του μέσα στο γήπεδο, ο Λιονέλ Μέσι, αποτελεί μία σπάνια περίπτωση για το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Ο κορυφαίος παίκτης των τελευταίων ετών, είναι ένας από τους ελάχιστους παίκτες υψηλού επιπέδου, που έχουν φορέσει την φανέλα μόνο μίας ομάδας.

Ο «Λίο» εντάχθηκε στην Μπαρτσελόνα σε ηλικία 13 ετών και έκτοτε «γεμίζει με γκολ» τις αντίπαλες εστίες για λογαριασμό των Καταλανών. Ο αρχηγός της εθνικής Αργεντινής, έχει δηλώσει ότι θα ολοκληρώσει την ευρωπαϊκή του καριέρα με την φανέλα των «μπλαουγκράνα» και στην συνέχεια θα επιστρέψει στην πατρίδα για να «κρεμάσει τα παπούτσια του» με τα «χρώματα» της Νιούελς Ολντ Μπόις, στην οποία έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Πεπεισμένος γι΄ αυτό, είναι και ο αντιπρόεδρος του αργεντίνικου συλλόγου, Κριστιάν Ντ΄ Αμίκο, ο οποίος μιλώντας στην εφημερίδα «Sport», επεσήμανε: «Ο Μέσι θα έλθει στην Νιούελς, όταν αποφασίσει να φύγει από την Μπαρτσελόνα. Δεν έχω καμία επαφή μαζί του. Δεν θέλω να τον ενοχλήσω. Ο Κλαούντιο Τάπια (σ.σ. πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αργεντινής) μπορεί να μας βοηθήσει. Είναι πολύ φίλος με τον Μέσι».