«Όχι» της Μπαρτσελόνα στην Ντόρτμουντ για Φατί

Αρνητική ήταν η απάντηση της Μπαρτσελόνα στην Ντόρτμουντ για τον δανεισμό του Ανσού Φατί.

«Όχι» της Μπαρτσελόνα στην Ντόρτμουντ για Φατί

Η Ντόρτμουντ θέλησε να αποκτήσει τον Ανσού Φατί ως δανεικό, αφού όπως όλα δείχνουν θα παραχωρήσει τον Τζέιντον Σάντσο, αλλά η απάντηση της Μπαρτσελόνα στη σχετική γερμανική πρόταση ήταν αρνητική. Στη Βαρκελώνη δεν είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον 17χρονο, στο πρόσωπο του οποίου βλέπουν το μέλλον της Μπάρτσα.

Η επικείμενη πώληση του Σάντσο το καλοκαίρι έχει οδηγήσει την Μπορούσια σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του και έτσι προσέγγισε την καταλανική ομάδα για τον 17χρονο άσο. Ο νεαρός επιθετικός, πολιτογραφημένος Ισπανός, με καταγωγή από τη Γουινέα-Μπισάου, εντυπωσίασε με τις φετινές εμφανίσεις του, αλλά δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει μια θέση στη βασική ενδεκάδα των «μπλαουγκράνα».

Έτσι, η Ντόρτμουντ ζήτησε την απόκτηση του Φατί ως δανεικού για ένα χρόνο, αλλά η διοίκηση της Μπαρτσελόνα απάντησε αρνητικά, σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα της Βαρκελώνης «Sport». Ο Φατί έχει συμβόλαιο έως το 2022 και οψιόν επέκτασης για άλλα δύο χρόνια, αλλά και ρήτρα αποδέσμευσης που φτάνει τα 400 εκατομμύρια ευρώ!