Φαβρ: «Δεν σκέφτομαι να τα παρατήσω, θα ολοκληρώσω το συμβόλαιό μου»

Καμία διάθεση να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν δείχνει ο Λουσιέν Φαβρ ύστερα από την ήττα των Βεστφαλών από την Μπάγερν Μονάχου για την Bundesliga.

Φαβρ: «Δεν σκέφτομαι να τα παρατήσω, θα ολοκληρώσω το συμβόλαιό μου»

Πολύς... θόρυβος έχει γίνει σχετικά με μέλλον του Λουσιέν Φαβρ μετά την ήττα της Μπορούσια Ντόρτμουντ στο ντέρμπι με την Μπάγερν Μονάχου με 1-0. Ο Ελβετός σε... δηλώσεις του μετά το "Klassiker" τεχνικός άφησε να εννοηθεί πως σκέφτεται σοβαρά να μην συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας και για τρίτο χρόνο. Ωστόσο, ο ίδιος με νέες του δηλώσεις έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

«Το μόνο που ήθελα να δείξω με την απάντησή μου στην σχετική ερώτηση ήταν ότι τώρα δεν είναι η κατάλληλη ώρα να γίνει ο απολογισμός της σεζόν. Γιατί να ήταν; Πρέπει να κάνουμε πολύ καλή δουλειά απέναντι στη Πάντερμπορν την Κυριακή. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό, τίποτα άλλο», ανέφερε ο Φαβρ, μέσω ανακοίνωσης που εκδόθηκε σήμερα από τη Ντόρτμουντ.

Για να προσθέσει: «Δεν σκέφτομαι να τα παρατήσω καθόλου. Χθες (26/5) ήμασταν όλοι απογοητευμένοι, αλλά τα λόγια μου στη συνέντευξη αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα φαίνεται να έχουν παρεξηγηθεί σε πολλές περιπτώσεις».

Μάλιστα, σήμερα (27/5) το απόγευμα, με συμπληρωματική του δήλωση στο «Sky», ο 63χρονος τεχνικός σημείωσε ακόμα πιο εμφατικά: «Θα συνεχίσω. Έχω συμβόλαιο. Θα ολοκληρώσω αυτό το συμβόλαιο. Μου αρέσει εδώ».