Me "διπλό" στο Ολίμπικο πήγε στα "αστέρια" η Ίντερ (vid)

Οι "Νερατζούρι" έριξαν στο "καναβάτσο" τη Λάτσιo στην έδρα της με 3-2 και της πήραν "μέσα από τα χέρια" την 4η θέση στη Serie A και το "εισιτήριο" για τους ομίλους του Champions League.

Me "διπλό" στο Ολίμπικο πήγε στα "αστέρια" η Ίντερ (vid)

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ δύο φορές, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα ώστε να πάρει αυτό που θέλει από το παιχνίδι.

Στο 9ο λεπτό με σουτ του Άνταμ Μάρουσιτς (κόντραρε στο πρόσωπο του Πέρισιτς) η Λάτσιο πήρε "κεφάλι" στο σκορ, με την Ίντερ να ισοφαρίζει 20' αργότερα με απίθανο χτύπημα φάουλ του Ντ' Αμπρόζιο. Στο 41' ο Άντερσον σκόραρε με πλασέ δίνοντας ξανά το προβάδισμα στους γηπεδούχους (2-1), με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με αυτό το σκορ.

Στο 72' Μάουρο Ικάρντι α ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Στεφάν ντε Φράι και δεν αστόχησε από τα έντεκα βήματα για το 2-2.

Στο 79' ο Σενάντ Λούλιτς δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας με δέκα παίκτες τους γηπεδούχους και στο 85' ο Βετσίνο με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-2 "σφραγίζοντας" την επιστροφή της Ίντερ στο Champions League από τη σεζόν 2011-2012.