Ο Μπαλοτέλι φεύγει από την Μπρέσια

Πολύ δύσκολα θα παραμείνει στη Μπρέσια ο Μάριο Μπαλοτέλι, όπως αναφέρουν στην γειτονική Ιταλία.

Ο Μπαλοτέλι φεύγει από την Μπρέσια

Πολύ δύσκολα θα παραμείνει στη Μπρέσια ο Μάριο Μπαλοτέλι, όπως αναφέρουν στην γειτονική Ιταλία.

Ο Ιταλός επιθετικός, αν και η ομάδα επέστρεψε στις προπονήσεις χθες Τρίτη, απουσίαζε αδικαιολόγητα, με τον ίδιο να επικαλείται στομαχόπονο, κάτι που δεν φαίνεται να έπεισε τους ανθρώπους της Μπρέσια.

Μάλιστα σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ το κλαμπ δεν πρόκειται να τον δεχτεί ξανά στις τάξεις του και μένει σήμερα να φανεί τι θα γίνει, εάν και εφόσον ο Μάριο Μπαλοτέλι επιστρέψει και θελήσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο 30χρονος άσος την φετινή αγωνιστική περίοδο είχε 5 γκολ σε 19 εμφανίσεις στην Serie A ενώ πρέπει να σημειώσουμε πως έχει συμβόλαιο με την Μπρέσια.

Για την ώρα όμως, φαίνεται απίθανο να παραμείνει στην ομάδα όχι μόνο για την επόμενη χρονιά αλλά και για την φετινή σεζόν, όπου δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί στην Ιταλία.

Πρέπει βέβαια να σημειώσουμε πως πριν από λίγο καιρό, είχε βγει προς τα έξω πως ο ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν φαίνεται διατεθειμένος να παραμείνει στην Μπρέσια αν αυτή υποβιβαστεί στην Serie B και είναι έτοιμος να διαλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η Μπρέσια βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα του ιταλικού πρωταθλήματος με τον Ιταλό επιθετικό να μην μοιάζει διατεθειμένος να την ακολουθήσει στην δεύτερη κατηγορία.