Ο πρώτος τίτλος του Σουντανί στην Ευρώπη και γιατί δεν τον απόλαυσε (vid)

O Xιλάλ Σουντανί θυμήθηκε την κατάκτηση του (πρώτου) Κυπέλλου Πορτογαλίας από τη Βιτόρια Γκιμαράες.

Ο πρώτος τίτλος του Σουντανί στην Ευρώπη και γιατί δεν τον απόλαυσε (vid)

O Xιλάλ Σουντανί μίλησε στην A Bola με την ευκαιρία της συμπλήρωσης επτά χρόνων από την κατάκτηση του (πρώτου) Κυπέλλου Πορτογαλίας από τη Βιτόρια Γκιμαράες.

O Aλγερινός ήταν από τους πρωταγωνιστές της επιτυχίας για την ομάδα που προπονούσε ο Ρούι Βιτόρια καθώς με δικό του γκολ στο 80' σημειώθηκε η ισοφάριση (1-1).

Η Μπενφίκα που προηγείτο από το 30΄χάρις στο γκολ του Γκαϊτάν είδε το ματς να γυρίζει τούμπα όταν στο 82΄ο Ρικάρντο πέτυχε το 2-1. Το ημερολόγιο έγραφε τότε 26 Μαΐου 2013.

O Xιλάλ Σουντανί μίλησε στην A Bola για αυτή την επιτυχία. «Δεν μπορώ να ξεχάσω μια τέτοια στιγμή. Η Βιτόρια ήταν η πρώτη μου ομάδα στην Ευρώπη, της είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου έδωσε και που κατέληξε σε έναν τίτλο. Ήταν απίστευτο!» είπε.

Ο Αλγερινός επιθετικός ωστόσο δεν μπόρεσε να πάρει μέρος στο πάρτι που διοργανώθηκε για την πρώτη κατάκτηση του Κυπέλλου από την ομάδα της Γκιμαράες καθώς την επόμενη μέρα έπρεπε να ταξιδέψει στο Ζάγκρεμπ, για να υπογράψει στη Ντιναμό.

« Δεν μου άρεσε τόσο πολύ ... Ήταν λίγο αλλά καλό! » εκμυστηρεύθηκε. Το 2-1 έγινε στο 82΄και ο αντίπαλος δεν ήταν όποιος όποιος. «Θυμάμαι ότι φώναξα ότι υπήρχαν ακόμη 10 λεπτά. Ο χρόνος δεν κυλούσε », είπε ο Σουντάνι, ο οποίος έκλεισε τη ζωντανή συνομιλία χαιρετίζοντας τους οπαδούς και την πόλη που «κρατάει στην καρδιά του».

Δείτε πώς με η Βιτόρια έκανε την ανατροπή με τα γκολ των Σουντανί και Ρικάρντο