Δύο γκολ και αποβολή ο Ματετά, γκολάρα και άνοδο ο Καμαρά! (vids)

Έσπασαν καρδιές στο μπαράζ ανόδου της Β’ Γαλλίας ανάμεσα σε Αζαξιό και Χάβρη με πρωταγωνιστή τον «ερυθρόλευκο» και Καμαρά και τον υποψήφιο μεταγραφικό στόχο Ματετά.

Δύο γκολ και αποβολή ο Ματετά, γκολάρα και άνοδο ο Καμαρά! (vids)

Αζαξιό και Χάβρη σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι διεκδίκησαν την άνοδο τους στο Σαμπιονά. Ένα επεισοδιακό παιχνίδι μπαράζ ανάμεσα σε δύο ομάδες που είχε ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό. Δύο δικοί του ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στην Αζαξιό, ο Λάτσι και ο Καμαρά και ένας που τον ενδιαφέρει στη Χάβρη, ο Ματετά.

Πρόκειται για έναν συναρπαστικό παιχνίδι, το οποίο είχε τα πάντα, γκολ, νεύρα, ένταση, αποβολές. Η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης έληξε ισόπαλη 1-1 με την Αζαξιό να στο 17’ να ανοίγει το σκορ με τον Ζιμπέρ και τον Ματετά στο 36’ να κάνει το 1-1.

Στην παράταση έγινε το έλα να δεις ανάμεσα στις δύο ομάδες. Να σημειώσουμε ότι στο 62’ μπήκε στο παιχνίδι ο Λάτσι και στο 105’ ο Καμαρά. Στο 108’ Κουταντέρ της Αζαξιό αποβλήθηκε και στο 111’ ο Ματετά έκανε το 1-2. Ο τρόπος με τον οποίο πανηγύρισε το γκολ προκάλεσε μεγάλη ένταση και την αποβολή του σκόρερ. Ο Ματετά που ανήκει στη Λιόν με αυτά τα δύο γκολ έφτασε τα 19 στο πρωτάθλημα της Β’ Γαλλίας. Στο 113’ αποβλήθηκε, όμως και μαζί του και ο συμπαίκτης του Μπέιν. Στο 114’ αποβλήθηκε ο Σαϊνταντι της Αζαξιό αντίκρισε και αυτός την κόκκινη κάρτα.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι η Χάβρη πήρε την άνοδο στο Σαμπιονά ήρθε ο Μαντί Καμαρά στο 120’ να ισοφαρίσει σε 2-2 και να στείλει το παιχνίδι στα πέναλτι. Εκεί κρίθηκε η άνοδος με την Αζαξιό να νικάει 5-3 και να ανεβαίνει στη μεγάλη κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου.