Η Γιουβέντους θέλει Μίλικ για αντί Ιγκουαΐν

Η Γιουβέντους θα κινηθεί για την απόκτηση του Μίλικ από την Νάπολι

Η Γιουβέντους θέλει Μίλικ για αντί Ιγκουαΐν

Ο Πολωνός επιθετικός έχει μπει στο στόχαστρο της Γιουβέντους που θα κινηθεί για την απόκτηση του την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο, καθώς είναι προσωπική επιλογή του Μαουρίτσιο Σάρι. Ο Μίλικ κοστολογείται στα 40 εκατομμύρια ευρώ, όμως λόγω και της πανδημίας η Γιουβέντους πιστεύει ότι η Νάπολι θα κατεβάσει τις απαιτήσεις της.

Η Γιουβέντους έχει αποφασίσει ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Γκονζάλο Ιγκουαϊν, ο οποίος θα φύγει το καλοκαίρι από την πρωταθλήτρια Ιταλίας για να συνεχίσει (πιθανότατα) την καριέρα του στη Ρίβερ Πλέιτ.

Βασικός στόχος των «μπιανκονέρι» είναι ο Αρκάντιους Μίλικ, ο οποίος έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Νάπολι, ως το καλοκαίρι του 2021 και δεν προτίθεται να ανανεώσει.

Ο Πολωνός διεθνής επιθετικός θεωρείται αξιόπιστη λύση, όμως για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του θα πρέπει οι «παρτενοπέι» να ρίξουν τις απαιτήσεις τους, που ανέρχονται στα 40 εκατ. ευρώ.

Ο Μίλικ αποτελεί προσωπική επιλογή του Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος εισηγήθηκε την απόκτησή του στη διοίκηση της Γιουβέντους.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας