Serie A: Σενάριο επανέναρξης με τα 4 εξ αναβολής!

Η ιταλική Λίγκα εντός της ημέρας πρόκειται να εξετάσει το ενδεχόμενο επανέναρξης της Serie A στις 13 Ιουνίου με την διεξαγωγή των 4 αγώνων που δεν πραγματοποιήθηκαν από την 25η αγωνιστική.

Serie A: Σενάριο επανέναρξης με τα 4 εξ αναβολής!

Την Τρίτη (26/5) πρόκειται να λάβει χώρα η συνεδρίαση της Ιταλικής Λίγκας με θέμα φυσικά το ενδεχόμενο επανεκκίνησης της Serie A. Μάλιστα, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η "Corriere dello Sport", σε αυτήν θα συζητηθεί το ενδεχόμενο της επανέναρξης του πρωταθλήματος με τα τέσσερα εξ αναβολής ματς από την 25η αγωνιστική.

Αυτά είναι τα Αταλάντα - Σασουόλο, Ελλάς Βερόνα - Κάλιαρι, Ίντερ - Σαμπντόρια και Τορίνο - Πάρμα. Επιθυμία της Λίγκας είναι να πραγματοποιηθούν πρώτα αυτές οι αναμετρήσεις και στην συνέχεια οι ομάδες να παίζουν επί ίσοις όροις και με ίσο αριθμό αγώνων μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν.

Το ίδιο δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας αναφέρει ότι οι ιθύνοντες της ομοσπονδίας θα προτείνουν στη συνάντησή τους με τον υπουργό Αθλητισμού, Βιντσέντσο Σπανταφόρα, την επιστροφή στη δράση στις 13 Ιουνίου με αυτούς τους 4 αγώνες, ώστε μία εβδομάδα μετά να πραγματοποιηθεί μιας πλήρης αγωνιστική με τα 10 ματς της 27ης «στροφής».